Τι κοινό έχουν Μαρέβα και Ζούλιας εκτός από την… αισθητική;

Τι κοινό έχουν Μαρέβα και Ζούλιας εκτός από την… αισθητική;

Πολλές συζητήσεις προκάλεσε στο διαδίκτυο η ενδυματολογική προτίμηση της Μαρέβας Μητσοτάκη κατά τη συνάντησή Μητσοτάκη-Μακρόν στο Παρίσι.

Μεταξύ των πολλών (και θετικών και αρνητικών) σχολίων που υπήρξαν για το ντύσιμο της Μαρέβας Μητσοτάκη, «σημαία» για τα φιλοκυβερνητικά Μέσα έγινε το (αποθεωτικό) σχόλιο του σχεδιαστή Βασίλη Ζούλια.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός σχεδιαστής μόδας έπαθε τέτοια… πλάκα με το ντύσιμο της που, σε ανάρτησή του στο Instagram, την συγκρίνει με την Αμαλία Μεγαπάνου που υπήρξε σύζυγος του Κωνσταντίνου Καραμανλή και ,σύμφωνα με τον Βασίλη Ζούλια, είχε καταφέρει να επισκιάσει ακόμη και την Τζάκι Κένεντι όταν οι Κένεντι επισκέφτηκαν την Ελλάδα.

Πέρα όμως από την κοινή αισθητική, τι άλλο έχουν κοινό ο Βασίλης Ζούλιας και η Μαρέβα Μητσοτάκη;

Εκτός λοιπόν από το ενδυματολογικό γούστο, Ζούλιας και Μαρέβα έχουν και κάτι άλλο κοινό, και μάλιστα με ονοματεπώνυμο: «Γεωργία Ευσεβίου».

Στο σκαμνί για ξέπλυμα η κοινή τους φίλη-«επενδυτής»

Η γνωστή στην κοσμική Αθήνα ως «Τζόρτζια» Ευσεβίου, μεταξύ πολλών… αμφιλεγόμενων επιχειρηματικών δραστηριοτήτων συνεταιρίστηκε και με τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη όταν επένδυσε (ως μέτοχος) στην εταιρεία ρούχων Zeus+Dione.

Πέρα όμως από αυτή την επαγγελματική της ενασχόληση, η κ. Ευσεβίου –μαζί με τον σύζυγό της Νίκο Λάσκαρη- είχε αποκτήσει μία περίοδο και μετοχές στην εταιρεία του γνωστού σχεδιαστή Βασίλης Ζούλιας ΕΠΕ.

Έτσι όταν μιλάμε για την Γεωργία Ευσεβίου δεν αναφερόμαστε μόνο σε μία κοινή φίλη αλλά καλύτερα ως έναν κοινό επενδυτή, ο οποίος συνδεόταν επαγγελματικά και χρηματοδοτούσε επιχειρήσεις και της Μαρέβας Μητσοτάκη και του Βασίλη Ζούλια.

Διαβάστε ακόμη: Στο σκαμνί για ξέπλυμα η συνέταιρος της Μαρέβας

Όπως είναι γνωστό, μετά από μήνυση του Λετονού επιχειρηματία Μάικλ Σουμπότινς, η οικογένεια Λάσκαρη βρέθηκε στο εδώλιο για δύο βαρύτατα κακουργήματα και δη για υπεξαίρεση 54 εκατομμυρίων ευρώ και ξέπλυμα βρόμικου χρήματος.

Όπως ανέδειξε το παραπεμπτικό βούλευμα, η Γ. Ευσεβίου εμφανίζεται ως βιρτουόζος στη δημιουργία πολύπλοκων συστημάτων εταιρειών, ενώ συνδέεται και με ένα πλέγμα εξωχώριων (offshore) εταιρειών στις οποίες εμφανίζεται ως διευθύντρια αλλά και ως δεξιοτέχνης στη νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.

Διαβάστε ακόμη: Ο βίος και η πολιτεία των συνεταίρων της κ. Μητσοτάκη

Οταν σωπαίνει η Μαρέβα ουρλιάζουν τα διαπλεκόμενα

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter