Τι κρύβεται πίσω από τους φονιάδες του Μιχ. Ζαφειρόπουλου, στο Documento που κυκλοφορεί την Κυριακή

Τι κρύβεται πίσω από τους φονιάδες του Μιχ. Ζαφειρόπουλου, στο Documento που κυκλοφορεί την Κυριακή

Τι κρύβεται πίσω από τους φονιάδες του Μιχ. Ζαφειρόπουλου. Σύνδεση με την υπόθεση της Energa και την απόπειρα δολοφονίας ενός ακόμη δικηγόρου εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ. Ξεσκονίζονται μεγάλοι πελάτες που εμπλέκονται σε υποθέσεις ναρκωτικών.

– Έρευνα: Τα τάγματα εφόδου ξαναβγήκαν στους δρόμους. Μπαράζ από βίαιες τυφλές επιθέσεις εναντίον μεταναστών.

Τι θέλει ο Τσίπρας, τι θα ζητήσει ο Τραμπ. Ενέργεια, επενδύσεις και αμυντική συνεργασία στην κορυφή της ατζέντας κατά την επίσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Μαρία Σπυράκη: Από το γυαλί στην Ευρωβουλή και τώρα είναι το… πρώτο βιολί. Megalες γκρίνιες στη Νέα Δημοκρατία για το επικοινωνιακό επιτελείο.

Στήνουν καρμανιόλα για το νόμο Κατρούγκαλου. Εισηγήτρια στο ΣτΕ καταγγέλλει ότι την «απέβαλαν» για να κριθεί αντισυνταγματικός.

– Παρακάμπτουν πλατφόρμες και… φορολογία. Το κόλπο των ιδιοκτητών για να μην πληρώνουν προμήθειες και φόρους στις βραχυχρόνιες μισθώσεις ακινήτων. Με πρόσχημα τη χονδρική γιγαντώνεται η φοροδιαφυγή.

-Έρευνα: Ταυτότητα φύλου. Τι λέει ο νόμος. Ποιους αφορά. Συνεντεύξεις. Πάολα Ρεβενιώτη: Να μας ζητήσουν συγγνώμη για όσα έχουμε περάσει.

-Δουλειές με φούντες πυργιώτικες. Πρόσωπα, διακίνηση, τιμές, «σκανκ» και επίορκοι στις «εκλεκτές» χασισοφυτείες της Ηλείας.

-Co-Media De ll’arte: Συνέντευξη με τον εξωγήινο του Κούλη.

Συνέντευξη Μάικλ Φασμπέντερ: « Ο Χιονάνθρωπος ήταν το μόνο βιβλίο που δεν διάβασα»

Συνέντευξη Μάνος Ελευθερίου: «Ζω με μια αξιοπρεπέστατη σύνταξη 600 ευρώ».

Νίκος Κοκλώνης, το πρώην κοσμικό golden boy σε νέες περιπέτειες.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter