Τι λέει η 19χρονη παιδοκτόνος της Πετρούπολης: «Ζητώ συγγνώμη από την κοινωνία και το θεό» (Video)

Τι λέει η 19χρονη παιδοκτόνος της Πετρούπολης: «Ζητώ συγγνώμη από την κοινωνία και το θεό» (Video)

Για την πράξη της να γεννήσει το παιδί της και στη συνέχεια να το πετάξει σε ένα κάδο σκουπιδιών στην Πετρούπολη, τις δυσκολίες που πέρασε στη φυλακή αλλά και για τα παιδικά της χρόνια, μίλησε η 19χρονη που λίγους μήνες πριν κατηγορήθηκε ότι με την βοήθεια της μητέρας της, σκότωσε το μωρό που γέννησε στο σπίτι και έπειτα το πέταξε στα σκουπίδια.

«Νιώθω σαν να μην ήμουν εγώ αυτή που το έκανε. Σαν να ήταν κάποια άλλη, ζητώ συγγνώμη από την κοινωνία και από τον Θεό. Μιλάω με πνευματικό, αυτός με καθοδηγεί. Δεν μπορεί να ηρεμήσει η ψυχή μου», δήλωσε μιλώντας στην εκπομπή “Μαζί σου”, η 19χρονη.

“Μετά από τρεις-τέσσερις μέρες συνειδητοποίησα τι είχα κάνει. Το μόνο που έκανα ήταν να κλαίω”, πρόσθεσε.

Η 19χρονη περιέγραψε τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στη φυλακή, ενώ όπως ανέφερε στήριγμά της, υπήρξε μία πολύ καλή της φίλη, αλλά και ο αδερφός της που την παρέλαβε.

Η ίδια είπε πως είναι χαρούμενη με την αποφυλάκισή της και αναμένει σύντομα να αποφυλακιστεί και η μητέρα της.

Επίσης, η 19χρονη αναφέρθηκε και στα δύσκολα παιδικά της χρόνια. Όπως είπε σε ηλικία 12 ετών έχασε τον πατέρα της. Μετά από αυτό, η μητέρα της λόγω κατάθλιψης, δεν μπορούσε να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις και νεαρή κοπέλα κλήθηκε να στηρίξει, όπως αναφέρει την οικογένεια. Παράλληλα, δεχόταν σχολικό εκβιασμό και περιθωριοποίηση, λόγω των κιλών της, από τους συνομηλίκους της.

Το άγχος του να γίνει αποδεκτή την έσπρωξε σε μια λάθος σχέση και μια πρώτη ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη στην ηλικία των 16 ετών.

«Την πρώτη φορά ένιωσα ότι ντρόπιασα την οικογένεια μου, που μου συνέβη αυτό», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η επόμενη της σχέση είχε ως αποτέλεσμα τη δεύτερη ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη με τη γνωστή κατάληξη.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter