Τι λέει η αντιτρομοκρατική για τον παγιδευμένο φάκελο στον Παπαδήμο

Τι λέει η αντιτρομοκρατική για τον παγιδευμένο φάκελο στον Παπαδήμο

Ο φερόμενος ως αποστολέας του παγιδευμένου φακέλου στον Λουκά Παπαδήμο δεν είναι πολιτικό πρόσωπο και έχει διεύθυνση στο Κολωνάκι.

Επιβεβαιώθηκε από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία η κατάθεση του αρχιφύλακα που ανήκει στη φρουρά του κ. Παπαδήμου, σύμφωνα με την οποία είχε πάει ο ίδιος την αλληλογραφία για έλεγχο στα μηχανήματα X-ray της Βουλής, κάτι το οποίο διαψεύσθηκε χτες από τη φρουρά του κοινοβουλίου.

Ειδικότερα, από τις κάμερες της Βουλής έχει καταγραφεί ο αστυνομικός την ώρα που μετέβη με την αλληλογραφία για έλεγχο και συγκεκριμένα με τέσσερις φακέλους, που είχε παραλάβει από το σπίτι του πρώην πρωθυπουργού, μεταξύ των οποίων και το παγιδευμένο πακέτο.

Διευκρινίστηκε από την Αστυνομία, ότι οι φάκελοι της αλληλογραφίας του κ. Παπαδήμου δεν σφραγίζονται μετά τον έλεγχο, γι’ αυτό και δεν υπήρχαν τα ειδικά σφραγιδάκια στις άλλες επιστολές.

Οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής  θα εξετάσουν τώρα τον υπάλληλο που είχε βάρδια, προκειμένου να διευκρινιστεί γιατί δεν εντοπίστηκε ο παγιδευμένος φάκελος.

Παράλληλα, στα εγκληματολογικά εργαστήρια οι ειδικοί κατάφεραν να κολλήσουν τα κομμάτια του φακέλου και φαίνεται ο «αποστολέας». Δεν πρόκειται για γνωστό πολιτικό πρόσωπο, όπως λένε οι αστυνομικοί και έχει διεύθυνση στο Κολωνάκι.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter