Τι λέει η σύντροφος του 39χρονου που έπεσε από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας

Τι λέει η σύντροφος του 39χρονου που έπεσε από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας

Για το τί ακριβώς συνέβη και πώς ο 39χρονος σύντροφός της βρέθηκε στο κενό από τον τρίτο όροφο της πολυκατοικίας όπου διέμενε στα Νότια προάστια μίλησε η 32χρονη σύντροφός του με καταγωγή από το Λίβανο.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, εξήγησε πως ένας τσακωμός που είχε με τον 39χρονο ήταν η αιτία της πτώσης.

«Είμαι πάρα πολύ λυπημένη, ταραγμένη και συγκλονισμένη. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι η υγεία και η ζωή του συντρόφου μου. Αυτό που θέλω είναι να απεξαρτηθεί από τα ναρκωτικά». Όπως υποστηρίζει η 32χρονη κάλεσε την Αστυνομία καθώς φοβήθηκε για την ζωή της. Αυτός ήταν ο λόγος που όταν ο σύντροφός της βγήκε στο μπαλκόνι, τον κλείδωσε.

Ο 39χρονος συνεχίζει να νοσηλεύεται στο Ωνάσειο καρδιοχειρουργικό κέντρο, καθώς αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με την καρδιά του. Ο ίδιος δεν έχει καταθέσει στους αστυνομικούς καθώς βρίσκεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Η 32χρονη θα ζητήσει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη και κατά αντιπαράσταση εξέταση, καθώς το βράδυ του Σαββάτου η κατάσταση φαίνεται ότι βγήκε εκτός ελέγχου.

Η νεαρή κοπέλα το πρωί της Τρίτης θα απολογηθεί στον ανακριτή.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter