Άγνωστη η τύχη των εργαζομένων

Τι λέει ο ΔΟΛ για την επόμενη ημέρα - Επισήμως στον Μαρινάκη

Μια ανακοίνωση δημοσιεύεται σήμερα στις ιστοσελίδες του ΔΟΛ που χθες είχαν σιγήσει, παράλληλα με την αναστολή έκδοσης των εφημερίδων «Τα Νέα» και «Το Βήμα».

Αν και οι εργαζόμενοι παραμένουν σε πλήρη αβεβαιότητα (παρέδωσαν τις ηλεκτρονικές κάρτες εισόδου και μάζεψαν τα πράγματά τους, ενώ δεν ξέρουν αν θα επαναπροσληφθούν) η ανακοίνωση ευχαριστεί τους εργαζόμενους, ζητά την απουσία τους και τους προτείνει υπομονή. Παράλληλα στην ανακοίνωση αναφέρεται πως περνά στη νέα εταιρεία του Ευάγγελου Μαρινάκη (πιο κάτω όλη η ανακοίνωση).

Όπως ανέφερε νωρίτερα η Έλενα Ακρίτα, οι εργαζόμενοι θα έπαιρναν τις απολύσεις τους από το Θυρωρείο σήμερα και αύριο.

Όλη η ανακοίνωση του ΔΟΛ:

Μετά από μια μακρά και επίπονη δοκιμασία ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη από σήμερα αλλάζει σελίδα, για να περάσει το συντομότερο σε μια νέα εποχή με σιγουριά και αυτοπεποίθηση.

Με την υπογραφή των συμβάσεων μεταβίβασης εκ μέρους της Ειδικής Διαχείρισης στη νέα εταιρεία του Ευάγγελου Μαρινάκη τελειώνει ένας ολόκληρος κύκλος ζωής που έχει αφήσει ανεξίτηλο στίγμα στην ιστορία του τόπου.

H νέα εποχή για το IN.GR, ΤΑ ΝΕΑ, ΤΟ ΒΗΜΑ και τα άλλα μέσα ενημέρωσης του Οργανισμού θα ξεκινήσει εντός ολίγων ημερών, ώστε με ασφάλεια να κινηθεί στο μέλλον.

Θα απαιτηθεί αυτή η αναγκαία απουσία, προκειμένου να διευθετηθούν πρακτικά και τεχνικά ζητήματα απολύτως απαραίτητα.

Ανήκουν εύσημα και αναγνώριση σε όσους έφεραν όρθιο τον ΔΟΛ έως εδώ και είναι πολλοί, αλλά πρωτίστως η τιμή ανήκει στους χιλιάδες των αναγνωστών μας, που μας στήριξαν σε όλες τις εποχές.

Προσβλέπουμε με αισιοδοξία στη νέα εποχή που θα ξεκινήσει σύντομα για το μακρύ ταξίδι στο μέλλον.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.