Τι λέει ο εκδότης Ν. Καραμανλής για τη χειροβομβίδα κοντά στο σπίτι του : « Ήταν απειλητικό μήνυμα»

Τι λέει ο εκδότης Ν. Καραμανλής για τη χειροβομβίδα κοντά στο σπίτι του : « Ήταν απειλητικό μήνυμα»

Ως καθαρό απειλητικό μήνυμα χαρακτήρισε ο εκδότης Νίκος Καραμανλής τη χειροβομβίδα που εντοπίστηκε κοντά στο σπίτι του, στα Βριλήσσια, τα ξημερώματα, επισημαίνοντας ότι και στο παρελθόν έχει δεχθεί απειλές.

Σημείωσε επίσης ότι έχει βάσιμους λόγους να πιστεύει ότι η χειροβομβίδα αμυντικού τύπου σχετίζεται με πρόσφατο δημοσίευμα, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες. Ο Νίκος Καραμανλής επικοινώνησε και με τον αρχηγό της ΕΛΑΣ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ν. Καραμανλής είναι πρόεδρος της NK Media Group και εκδότης των εφημερίδων «Παρασκήνιο» και «Karfitsa».

Σύμφωνα με τον ίδιο, η ιδιαίτερα ισχυρή χειροβομβίδα βρέθηκε στο φυλάκιο κοντά στο σπίτι του, λίγο πριν τη μία και μισή τα ξημερώματα, κατά τον συνήθη έλεγχο που κάνει μαζί με τον φρουρό του και ενώ η σύζυγος και ο γιός του βρισκόντουσαν μέσα στο σπίτι.

Αμέσως κάλεσαν την Ασφάλεια και την Αντιτρομοκρατική για να ελεγχθεί ο χώρος και πλέον εξετάζεται τόσο η χειροβομβίδα όσο και το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας.

Ο ίδιος σημείωσε ότι είχε ενημερώσει και παλιότερα τον αρχηγό της Αστυνομίας, αλλά μειώθηκε η φρουρά του και στο φυλάκιο δεν υπήρχε φρουρός την ώρα του περιστατικού.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter