Τι λέει ο ιατροδικαστής για το θάνατο της Αμερικανίδας βιολόγου: «Eίχε τις αισθήσεις της και μετά το χτύπημα» (Audio)

Τι λέει ο ιατροδικαστής για το θάνατο της Αμερικανίδας βιολόγου: «Eίχε τις αισθήσεις της και μετά το χτύπημα» (Audio)

Λεπτομέρειες για το τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση στη σορό της 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου Suzanne Eaton έδωσε στη δημοσιότητα ο Ιατροδικαστής Αντώνης Παπαδομανωλάκης μιλώντας στον τοπικό ραδιοσταθμό «Radio 98.4». Χαρακτήρισε μάλιστα την υπόθεση ως ένα από πιο δύσκολα – ίσως και το δυσκολότερο- περιστατικά που έχει συναντήσει στην πολυετή καριέρα του.

Συγκεκριμένα, ο κ. Παπαδομανωλάκης υποστήριξε πως ο θάνατος της γυναίκας ήταν ασφυκτικός. Ωστόσο, όπως είπε υπάρχουν διάφορα σενάρια για το πώς προήλθε η ασφυξία τα οποία και εξετάζουν από το υλικό που έχουν στη διάθεσή τους.

Η ασφυξία είναι πιθανό να προήλθε από στραγγαλισμό που είναι το πιθανότερο ή να έπαθε ασφυξία από τη ρίψη της στη σπηλιά, είπε.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, οι κακώσεις που έφερε η γυναίκα δεν ήταν θανατηφόρες, ούτε είχε ρήξη σε κάποιο ζωτικό της όργανο. Ούτε τα τραύματα που φέρει από αιχμηρό αντικείμενο, ήταν θανατηφόρα.

Επιπλέον, ο κ. Παπαδομανωλάκης επισήμανε πως η γυναίκα δεν είχε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, συνεπώς μετά το χτύπημα, είχε τις αισθήσεις της για πολύ ώρα.

Όσον αφορά για τα όσα δήλωσε ο 27χρονος καθ’ομολογία δολοφόνος, πως την χτύπησε με το αυτοκίνητο, ο κ. Παπαδομανωλάκης είπε πως αυτό συμπίπτει με τις κακώσεις που είχε η 60χρονο ωστόσο, δεν φαίνεται να την είχε πατήσει με το λάστιχο.

Τέλος, σχετικά με το σκέλος της σεξουαλικής κακοποίησης είπε ότι θα πρέπει να περιμένουν τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων, καθώς η σορός ήταν σε προχωρημένη σήψη.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter