Τι λένε τα μερομήνια για τις γιορτές: Τι καιρό θα κάνει Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά

Τι λένε τα μερομήνια για τις γιορτές: Τι καιρό θα κάνει Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά

Η πανάρχαια μέθοδος πρόβλεψης του καιρού «μερομήνια» έδωσε και τώρα τα… φώτα της σχετικά με τον καιρό που θα έχει τις ημέρες των γιορτών.

Τα μερομήνια αποτελούν για κάποιους αξιόπιστη πηγή για τις προβλέψεις του καιρού, μέσω μίας μεθόδους αρκετά απλής, για τους γνώστες. Παρατηρούν τον καιρό του Αυγούστου για 12 ημέρες, εκ των οποίων κάθε μία αντιπροσωπεύει τον καιρό τον επόμενων μηνών.

Προφανώς οι εξειδικευμένοι επιστήμονες, όπως και η ΕΜΥ, αντικρούουν αυτές τις προβλέψεις, ισχυριζόμενοι πως δε μπορεί να υπάρχει επίσημη πρόβλεψη για πάνω από 7 ημέρες.

Όπως και να ‘χει, εμείς σας παρουσιάζουμε τι λένε τα «μερομήνια» για αυτές τις γιορτές, και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα.

Την εβδομάδα πριν τα Χριστούγεννα ο καιρός θα είναι κρύος με λίγες βροχές και χιόνια στα ορεινά και ημιορεινά τμήματα (20-25/12).

Αναμένεται να σημειωθεί περαιτέρω επιδείνωση του καιρού το διάστημα ανάμεσα στα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, με πολύ κρύο, βροχές και αρκετά χιόνια, ακόμη και σε πολλές πεδινές περιοχές (26-29/12).

Όσον αφορά την Πρωτοχρονιά, σύμφωνα με τα μερομήνια ο καιρός θα είναι έντονα βροχερός, με πολλές χιονοπτώσεις στα ορεινά-ημιορεινά (1-5/1).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter