Τη μαχαίρωσε μέρα μεσημέρι στην Ερμού: Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση – Τα νεότερα για την υγεία της 22χρόνης

Τη μαχαίρωσε μέρα μεσημέρι στην Ερμού: Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση – Τα νεότερα για την υγεία της 22χρόνης

Βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά την επίθεση ήρθε στο φως της δημοσιότητας, το οποίο δείχνει τον 42χρονο ατάραχο να κάθεται στη μέση της Ερμού, λίγα λεπτά αφού μαχαίρωσε την 22χρονη, με τον κόσμο να είναι σε απόσταση αναπνοής και να φοβάται να πλησιάσει προς το μέρος του.

Μάλιστα, αυτό που κάνει ακόμα πιο συγκλονιστικό το συμβάν είναι το γεγονός ότι οι δυο τους δεν γνωριζόντουσαν, με τον δράστη να αναφέρει ότι το έκανε γιατί η κοπέλα ήταν κατάσκοπος και τον παρακολουθούσε και για αυτό αποφάσισε να την μαχαιρώσει.

Η κοπέλα, βγήκε από το χειρουργείο και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, μετά από πολύωρη επέμβαση.

Δείτε επίσης: Τη μαχαίρωσε μέρα μεσημέρι στην Ερμού – Τραυματίστηκε στην ωμοπλάτη η κοπέλα, συνελήφθη ο δράστης (Video)

Όπως αναφέρει το MEGA, η κοπέλα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, στο θώρακα και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός».  Η κατάστασή της κρίνεται σοβαρή, ωστόσο, σύμφωνα με τους γιατρούς της, δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή της.

Υπενθυμίζεται ότι η 22χρονη κοπέλα δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι το μεσημέρι.

Η στιγμή της επίθεσης

Βίντεο ντοκουμέντο από το σημείο έπαιξε στην τηλεόραση Mega, το οποίο δείχνει τον 42χρονο ατάραχο να κάθεται στη μέση της Ερμού, λίγα λεπτά αφού μαχαίρωσε την 22χρονη, με τον κόσμο να είναι σε απόσταση αναπνοής και να φοβάται να πλησιάσει προς το μέρος του.

Σημειώνεται ότι ο δράστης την χτύπησε δύο φορές στην ωμοπλάτη, κοντά στην καρδιά, με αποτέλεσμα να υποστεί μεγάλη αιμορραγία, καθώς το βάθος των δύο τραυμάτων ήταν τέσσερα δάχτυλα.

Το περιστατικό σημειώθηκε στη συμβολή της Ερμού με τη Φωκίωνος.

Διαβάστε επίσης: Τη μαχαίρωσε μέρα μεσημέρι στην Ερμού – Τραυματίστηκε στην ωμοπλάτη η κοπέλα, συνελήφθη ο δράστης (Video)

Μαχαίρωσαν γυναίκα στην Ερμού – Οι πρώτες πληροφορίες

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter