Τι ωραία που ζεσταίνει ο διαδραστικός πίνακας!

Τι ωραία που ζεσταίνει ο διαδραστικός πίνακας!
Το κατάφερε κι αυτό ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ευτυχώς που πάντα όπου πάει υπάρχει µια κάµερα δίπλα για να απαθανατίζει τις µεγάλες στιγµές του, γιατί αλλιώς θα το είχαν θάψει κι αυτό οι επιτήδειοι της προπαγάνδας που δηλώνουν δηµοσιογράφοι.

«Το σχολείο µας δυστυχώς δεν έχει κεντρική θέρµανση και αυτό θα ήταν ευχής έργο αν συνέβαινε, λειτουργούµε τώρα µε κάποια σώµατα ηλεκτρικά…» του έλεγε ο δάσκαλος στο Ανθηρό της ορεινής Αργιθέας και ο πρωθυπουργός κοίταζε πέρα για να µη βλέπει ούτε τον δάσκαλο ούτε τα παιδιά που σε λίγο, αντί να κάνουν µάθηµα, θα αγκαλιάζουν τα σώµατα.

Κανονικά, σε µια κανονική χώρα µε µια κανονική ελίτ και µια κανονική κυβέρνηση, ο πρωθυπουργός θα άκουγε προσεκτικά τον δάσκαλο και θα έσπευδε να ανταποκριθεί στο τόσο ευγενικά διατυπωµένο αίτηµά του. Γιατί δεν κόστιζε τίποτε στον Μητσοτάκη να πει στους παρατρεχάµενους που τον συνόδευαν «σηµειώστε το αυτό, να δούµε πώς µπορεί να λυθεί». Οπως δεν θα του κόστιζε τίποτε επιστρέφοντας στην πρωτεύουσα να ζητήσει από τους Γεραπετρίτηδες και τους Σκέρτσους που παρεπιδηµούν στο Μαξίµου να βρουν µια λύση και γρήγορα.

Αλλά δεν το έκανε! Γιατί είναι εκτός της λογικής του η λύση των προβληµάτων της καθηµερινότητας του πόπολου. Προτίµησε λοιπόν να κοιτάζει αµίλητος τις κορυφές µήπως πετύχει πάλι κάποιον εξωγήινο και πιάσει κουβέντα. Αλλά, ευτυχώς γι’ αυτόν, υπήρχε εκεί γύρω ένας… Γκρούεζας που πετάχτηκε και επανέφερε στην τάξη τον δάσκαλο λέγοντας: «Πες όµως ότι είµαστε προχωρηµένοι, ότι έχουµε τάµπλετ». Και τι να κάνει ο δάσκαλος, το είπε, και ο πρωθυπουργός χάρηκε που επιτέλους µπορούσε να ανοίξει το στόµα του, οπότε ρώτησε «διαδραστικό πίνακα έχετε;» και άκουσε «έχουµε» και περιχαρής αναφώνησε: «Αρα τεχνολογικό εξοπλισµό πλήρη»!

Επειτα από αυτήν τη διαπίστωση, απολύτως ευχαριστηµένος που το µέλλον έρχεται τρέχοντας κι ας µην έχουν κεντρική θέρµανση τα σχολεία, που βέβαια είναι δηµόσια και γι’ αυτό έχουν ελλείψεις, επειδή εάν ήταν από τα ιδιωτικά που του αρέσουν, όλα αυτά θα ήταν λυµένα, αποφάσισε να µιλήσει για την ανάγκη τα βουνά της πατρίδας µας να κατοικηθούν και πάλι από νέους ανθρώπους.

Προφανώς το ότι αυτοί οι νέοι άνθρωποι θα φτιάξουν νέες οικογένειες και τα παιδιά τους θα πηγαίνουν σε σχολεία που δεν έχουν κεντρική θέρµανση δεν απασχολεί τον πρωθυπουργό γιατί εκεί που µένει αυτός και στα σχολεία που γνωρίζει, υπάρχει κεντρική θέρµανση, οπότε το πρόβληµα είναι άλλων και όχι δικό του, γιατί αυτός δεν πρωθυπουργεύει για να λύνει προβλήµατα γενικώς, αλλά για να λύνει τα προβλήµατα που πρέπει, δηλαδή τα προβλήµατα που απασχολούν αυτόν και τους φίλους του.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter