Τι παράσταση δώσατε πάλι;

Τι παράσταση δώσατε πάλι;

Το ζευγάρι που επισκέφθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο Γαλάτσι, προκειμένου να διαφημίσει το πρόγραμμα «Σπίτι μου», είναι το ίδιο ζευγάρι που είχε παίξει και σε ένα άλλο προεκλογικό έργο, στα ναυπηγεία Ελευσίνας.

*** Δεν είναι ούτε ένα, ούτε δύο τα περιστατικά. Θυμάστε τον γιο του βιομήχανου που δήθεν επέστρεψε στην Ελλάδα επειδή η ΝΔ άλλαξε τη χώρα; Την άλλη που τον ρωτούσε «τι γκόμενος είσαι εσύ;»; Ο «γαλάζιος» συνδικαλιστής που επαινούσε την κυβέρνηση για τους εμβολιασμούς και ο Οικονόμου του ΣΚΑΪ έλεγε «κάντε τον σποτ τον κύριο»; Η νύφη στο Τατόι που ήταν κόρη στελέχους της ΝΔ; Την άλλη στη Νέα Σμύρνη, που τη συνάντηση σε προεκλογική του βόλτα και αποδείχθηκε ότι ήταν πρόεδρος τοπικής ΟΝΝΕΔ και κουμπάρα του Χατζηδάκη; Τον καουμπόι της Λάρισας που ήταν φίλος με τον πατέρα του; Τον συνδικαλιστή του ΟΣΕ που έκανε τον επιβάτη στο τρένο; Κι αυτά είναι μόνο όσα αποδείχθηκε ότι ήταν «στημένα». Φανταστείτε πόσα δεν ξέρουμε ακόμα…

*** Μέχρι και πωλητή της Σχεδίας είχε εργαλειοποιήσει. Ήταν το 2019 όταν είχε επισκεφθεί προεκλογικά τον Πειραιά, αγοράζοντας τον περιοδικό από τον κ. Λεωνίδα. Στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε αργότερα η Πειραιώς έλεγε πως δήθεν ο πωλητής του είπε: «Ξέρω ότι μας στηρίζετε» και πως «δεν είναι η πρώτη φορά που αγοράζετε τη Σχεδία και μάλιστα από εμένα». Εννοείται πως τίποτα απ’ όλα αυτά δεν ειπώθηκαν και ο κ. Λεωνίδας τον διέψευσε δημόσια.

*** Αλήθεια πόσοι να έχουν παίξει σε βίντεο ως κομπάρσοι Μητσοτάκη από το 2016 μέχρι σήμερα; Υπάρχει άραγε κάποιος σύλλογος; Τους εκπροσωπεί κάποιος σε ενδεχόμενα αιτήματα που έχουν προς τον πρωθυπουργό; Πως κανονίζεται το σκετς; Ερωτήματα που δεν θα απαντηθούν ποτέ…

*** Κι αυτό ενώ καθημερινά άνθρωποι χάνουν τα σπίτια τους για να πλουτίζουν οι τσέπες των funds. Αλλά αντί ο ΣΥΡΙΖΑ να απαντήσει με ένα τέτοιο βίντεο, ασχολούνται με το τι είπε ο ένας και ο άλλος στην ΚΕ, με το αν θα υπάρχει ή όχι κομματική πειθαρχία στην ψηφοφορία για τα ομόφυλα ζευγάρια, με το τι λέει ή δεν λέει ο Παύλος Πολάκης και το τι αναφέρει η διαρροή από την Κουμουνδούρου.

*** Δεν ξέρω αν τα μάθατε, αλλά ο Άδωνις δήλωσε πως δεν έχει υπάρξει ποτέ στη ζωή του ακροδεξιός. Θα αισθάνεται προοδευτικός μάλλον επειδή θα ψηφίσει και με τα δύο χέρια, ενώ απείχε από την ψηφοφορία για το Σύμφωνο Συμβίωσης, το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

*** «Χαμούλης» χθες μεταξύ Αντώνη Σαμαρά και Μεγάρου Μαξίμου για την ψηφοφορία και είμαστε ακόμα στην αρχή.

*** Άλλη μια μαφιόζικη επίθεση στην Αθήνα. Έφαγαν ένα από τα μεγαλύτερα «κεφάλια» της νύχτας, του οποίου το όνομα ήταν στην κορυφή της λίστας της Greek Mafia, την οποία έχουν εδώ και καιρό στα χέρια τους οι εισαγγελικές αρχές. Πώς τώρα ο 44χρονος κυκλοφορούσε ελεύθερος, με θωρακισμένο τζιπ, έχοντας μαζί του και καλάσνικοφ, δεν θα το μάθουμε ποτέ.

*** Αλλά μην νομίζετε ότι η ΕΛ.ΑΣ. κοιμάται. Όχι. Όταν έχει απέναντί της φοιτητές το ηθικό είναι ακμαιότατον…

*** Και τώρα σιωπή για να ακούσετε τη Δέσποινα Μπεμπεδέλη για «να μην γίνονται τα παιδιά μας αρνιά μέσα στην αγέλη…».

H NTAMA

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter