Τι περιμένουν τα γαλάζια στελέχη για να ζητήσουν την παραίτηση Μητσοτάκη;

Τι περιμένουν τα γαλάζια στελέχη για να ζητήσουν την παραίτηση Μητσοτάκη;

Διαβάζω τις ανακοινώσεις σχετικά με τις παραιτήσεις του διευθυντή του πρωθυπουργικού γραφείου Γρηγόρη Δημητριάδη και του διοικητή της ΕΥΠ Παναγιώτη Κοντολέων στο περιθώριο των αποκαλύψεων για το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων και το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό είναι πως πολύ σιωπή έχει πέσει από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας.

Περιμένω να δω ποιο γαλάζιο στέλεχος θα έχει την παρρησία να τοποθετηθεί πρώτο για την εκτροπή της παράταξης του. Πόσο ακόμα θα ανεχτούν την ανομία και τις παρασκηνιακές τακτικές του Κυριάκου Μητσοτάκη; Γιατί ακόμα και για τους Νεοδημοκράτες πέφτουν βαριές οι κατηγορίες για σκάνδαλα υποκλοπών, σχέσεις με παιδεραστές και γενικά με τον μισό ποινικό κώδικα που έχει για προσκείμενους ο Πρωθυπουργός.

Τι άλλο περιμένουν για να απαιτήσουν την παραίτηση Μητσοτάκη; Πόσο ακόμα θα ανέχονται η πολιτική τους καριέρα να κηλιδώνεται από έναν Πρωθυπουργό που θα μείνει στην ιστορία ως ο χειρότερος μετά την μεταπολίτευση; Δεν αντιλαμβάνονται πως όσο σιωπούν τόσο περισσότερο εκτίθενται ή έχουν παραλύσει κάτω από την Αυγουστιάτικη ραστώνη;

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter