Τι πρέπει να κάνεις για 550€ – Η απίστευτη αγγελία

Τι πρέπει να κάνεις για 550€ – Η απίστευτη αγγελία

Και όμως είναι αληθινή. Δεν ξέρουμε αν οι «εργοδότες» έχουν επίγνωση του τι ζητούν, αλλά σίγουρα δεν είναι η «ευκαιρία» για έναν εργαζόμενο!

Οι γονείς ενός αγοριού 4 μηνών στη Θεσσαλονίκη, ζητούν μέσα από αγγελία από την υποψήφια babysitter να φροντίζει το μωρό για 12 ώρες καθημερινά αλλά ταυτόχρονα και να κάνει καθαριότητα και άλλες οικιακές δουλειές με μηνιαίο μισθό 550 ευρώ. Και δεν είναι μόνον αυτά…

Η αγγελία γράφει:

«Babysitter για ένα παιδί ηλικίας 4 μηνών, Θεσσαλονίκη

Αναζητούμε βοήθεια για φύλαξη του μπέμπη μας από το πρωί στις 9:00 μέχρι περίπου τις 21:00 το βράδυ.

Ανάλογα με το πρόγραμμα της εργασίας μας το βράδυ μπορεί να αποδεσμεύεστε και νωρίτερα από τις 21:00, αλλά όχι κάθε μέρα.

Ένα βράδυ την εβδομάδα θα θέλαμε να μένετε μέχρι τις 00:00 με 01:00 για να έχουμε μία βραδινή έξοδο με τον σύζυγο και σε περίπτωση που αρρωστήσω εγώ ή το μωρό ή αν είμαι πολύ εξαντλημένη από το ξενύχτι να κοιμηθείτε από κανένα βράδυ μαζί του.

Όσον αφορά την εργασία, θα θέλαμε να απασχολείτε σε προτεραιότητα το παιδί. Όταν αυτό κοιμάται ή υπάρχει δυνατότητα θα θέλαμε να βάζετε πλυντήριο με τα ρούχα τα δικά μας και του παιδιού, να σιδερώνετε τα ρούχα του μωρού, να μας μαγειρεύετε ένα φαγητό και λίγο να συμμαζεύετε το σπίτι, έτσι ώστε να μην είναι χάλια με πεταμένα παιχνίδια από εδώ και από εκεί όταν θα γυρνάμε.

Καθαριότητα χώρου δεν χρειαζόμαστε, ίσως λίγο σκούπα ή σφουγγάρισμα όταν ο μικρός αρχίσει να μπουσουλάει και θα κυλιέται συνέχεια στα πατώματα. Το σπίτι μας βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Σάββατο και Κυριακή δεν χρειαζόμαστε βοήθεια, κατ΄ εξαίρεση και πάντα σε συνεννόηση εφόσον χρειαστούμε κάτι, θα το κανονίζουμε».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter