Τι προβλέπει το ανίερο σχέδιο Σαμαρά-Μητσοτάκη: Ακροδεξιά τζιχάντ κατά Παυλόπουλου και Ιερώνυμου, στο Documento που κυκλοφορεί την Κυριακή

Τι προβλέπει το ανίερο σχέδιο Σαμαρά-Μητσοτάκη: Ακροδεξιά τζιχάντ κατά Παυλόπουλου και Ιερώνυμου, στο Documento που κυκλοφορεί την Κυριακή

Ακροδεξιά τζιχάντ κατά Παυλόπουλου και Ιερώνυμου. Τι προβλέπει το ανίερο σχέδιο Σαμαρά-Μητσοτάκη. Μικροκομματικές σκοπιμότητες εναντίον θεσμικών παραγόντων με παράπλευρο στόχο τον Καραμανλή. Η Φώφη σε ρόλο λαγού του Κυριάκου.

-Οι δελφίνοι του αρχιεπισκοπικού θρόνου που διεμβολίζουν τη συμφωνία ευλογώντας τα ράσα του… Κυριάκου.

-Νέα Δημοκρατία: Όταν η Μαρέβα περνά από τις offshore στην πολιτική. Σε άδεια καθίσματα η ομιλία της κ. Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη που απειλεί να στείλει «κάθε κατεργάρη στον πάγκο του».

-Δικαιοσύνη: Η εξόντωση μιας καθαρίστριας και η «προστασία» κάποιων πιο ισχυρών. Πλαστογραφίες για το καρβέλι και για το παντεσπάνι.

-Ζαν- Κλοντ Όσβαλντ: Ο τραπεζίτης του μαύρου χρήματος της Siemens που ξέρει πολλά.

-Προϋπολογισμός: Ομπρέλα 900 εκατ. ευρώ για στήριξη των κοινωνικά αδύναμων. Μειώσεις σε ΕΝΦΙΑ, ασφαλιστικές εισφορές και φορολογικούς συντελεστές.

-Φαρμακευτική κάνναβη: Επενδύσεις με… φούντες.

-Θανάσης Παπαχριστόπουλος, βουλευτής ΑΝΕΛ: Ναι στις Πρέσπες, όχι νερό στον μύλο της διαπλοκής.

-Αλέξανδρος Νικολαΐδης, Ολυμπιονίκης: Ο Έλληνας δεν έκλεισε τα σύνορα και το σπίτι του στους πρόσφυγες.

-Στέλιος Μάινας, ηθοποιός: Η ευμάρεια λειτουργεί ως υπνωτικό αμβλύνοντας τις αισθήσεις και τις ευαισθησίες των ανθρώπων.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter