Τι προβληματίζει τους γιατρούς με την εξέλιξη της υγείας της δικηγόρου Αναστασίας Τσουκαλά

Τι προβληματίζει τους γιατρούς με την εξέλιξη της υγείας της δικηγόρου Αναστασίας Τσουκαλά

Για δεύτερη ημέρα παραμένει στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας η Αναστασία Τσουκαλά, η 55χρονη δικηγόρος που τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο από ναυτική φωτοβολίδα που πέταξαν κουκουλοφόροι κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στα Εξάρχεια μετά την ολοκλήρωση της πορείας του Πολυτεχνείου

Η άτυχη δικηγόρος υποστηρίζεται αιμοδυναμικά με φαρμακευτική αγωγή, κάτι που σημαίνει ότι οι γιατροί προβληματίζονται από τη χαμηλή πίεση της 55χρονης. Το στοιχείο αυτό σε συνδυασμό με το βαρύ χειρουργείο, διάρκειας έξι ωρών, στο οποίο υπεβλήθη το βράδυ της Παρασκευής κάνει τους θεράποντες ιατρούς σε μια πρώτη εκτίμηση να λένε ότι δεν θα πάρει εξιτήριο τις επόμενες 24 ώρες αλλά η παραμονή της στη ΜΕΘ θα είναι μεγαλύτερη σε διάρκεια.

Η δικηγόρος, που είναι κάτοικος Εξαρχείων, βρισκόταν στη συμβολή των οδών Νοταρά και Κουντουριώτη και συνομιλούσε με φωτορεπόρτερ (σ.σ. είναι δικηγόρος της Ένωσης Φωτορεπόρτερ), όταν ξαφνικά μία φωτοβολίδα ευθείας βολής -που εκτοξεύθηκε από την πλευρά των κουκουλοφόρων- καρφώθηκε στο γόνατό της. Να σημειωθεί ότι έχει συμπαρασταθεί στο παρελθόν σε περιπτώσεις αναρχικών απεργών πείνας και το όλο γεγονός αποτελεί μια τραγική ειρωνεία για την Αναστασία Τσουκαλά.

Κακουργηματική δίωξη

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος άσκησε η Εισαγγελία κατά των, αγνώστων προς το παρόν, υπαιτίων για τον σοβαρό τραυματισμό της νομικού Αναστασίας Τσουκαλά κατά τη διάρκεια επεισοδίων στα Εξάρχεια μετά την πορεία για την επέτειο της 17ης Νοεμβρίου. Η δίωξη αφορά το αδίκημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης που τιμωρείται με κάθειρξη 5 έως 10 ετών.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter