Τι σας ζητάει μωρέ; Να τον πιστέψετε…

Τι σας ζητάει μωρέ; Να τον πιστέψετε…

«Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να κερδοσκοπήσει», είπε με αυστηρό ύφος ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ούτε στο ηλεκτρικό ρεύμα, ούτε στο φυσικό αέριο, ούτε στη βενζίνη και στο πετρέλαιο, ούτε στις εταιρείες εμπορίας τροφίμων, ούτε στα σούπερ μάρκετ, ούτε στις ιδιωτικές κλινικές, ούτε στις φαρμακευτικές, ούτε στις εταιρείες κατασκευής προστατευτικών μασκών, ούτε στις βιοτεχνίες παρασκευής αντισηπτικών, ούτε πουθενά.

*** Όλες αυτές οι αυξήσεις που μας έχουν στραγγαλίσει ήταν, είναι και θα είναι φυσιολογικές. Το λέει ο Κυριάκος, ο Άδωνις και ο Οικονόμου. Οι έρευνες και οι στατιστικές που δείχνουν ότι η Ελλάδα είναι πιο ακριβή σε όλα και οι μισθοί είναι χαμηλότεροι από το 2010, κάτι το οποίο δεν συμβαίνει σε καμία άλλη ευρωπαϊκή χώρα, είναι στημένες από τον Τσίπρα. Όλοι το ξέρουμε αυτό.

*** Επίσης μην κοιτάτε που έκαναν απευθείας αναθέσεις, αξίας πάνω από 8,5 δισ. ευρώ. Κι αυτό φυσιολογικό είναι. «Δεν νομίζω ότι υπήρξε καμία χώρα που να μην προχώρησε σε αυτές τις διαδικασίες όταν χρειαζόμασταν μάσκες, εμβόλια», είπε η πρωθυπουργάρα μας. Όχι, για το αν αγόρασαν και οι υπόλοιπες χώρες μάσκες από αμορτισεράδικα, κρεοπωλεία, καταστήματα με είδη εποχής και παντοπωλεία, δεν μας είπε.
Και ούτε θα μας πει. Ούτε για τον Πάτση και τον Χειμάρα απάντησε κάτι.

*** Και φυσικά δεν έδωσε ερώτηση, όπως σε όλες τις προηγούμενες ΔΕΘ, στο Documento. Γιατί να δώσει, δημοκρατία έχουμε;

*** Εσείς αγοράζατε εφημερίδες στην 4η Δημοτικού, όπως ο Άδωνις ή παίζατε σε τίποτα αλάνες;

*** Τυχαίο είναι επίσης ότι έχει πέσει η Διαύγεια μετά τις αποκαλύψεις των προηγούμενων ημερών και τη δήλωση του Παύλου Πολάκη ότι η έρευνα για νέους Πάτσηδες συνεχίζεται. Συμβαίνουν αυτά στις… δημοκρατίες.

** «Πρόκειται για την πιο συντονισμένη προσπάθεια εξόντωσης δικαστικών λειτουργών στην μεταπολιτευτική ιστορία μας. Μια προσπάθεια παραδειγματισμού όλων των μελλοντικών συνάδελφων που θα έχουν την ατυχία να επεξεργαστούν δικογραφίες με σημαίνοντα πολιτικά πρόσωπα».
Τάδε έφη Ελένη Τουλουπάκη. Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει.

*** Ο Συνολάκης που θα εκκένωνε το Μάτι σε μισή ώρα, όπως έλεγε ο ίδιος, ατάκα που είχε γίνει σημαία από τα Πετσωμένα ΜΜΕ, δεν μπόρεσε να διαχειριστεί τα δήθεν είσοδο 2 εξωσχολικών στο καλύτερα φυλασσόμενο σχολείο της χώρας. Φώναξε την αστυνομία, τα ΕΚΑΜ και δεν βρέθηκαν ούτε οι πιτσιρικάδες, ούτε τα μαχαίρια που δήθεν έφεραν. Γιατί; Διότι, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, δεν έγινε τίποτα απ’ όλα αυτά…

https://twitter.com/AbrahamDassault/status/1616860784482570246

*** Εντάξει, έγιναν όλες οι απαιτούμενες ενέργειες στο μισογκρεμισμένο μπαλκόνι σε ξενοδοχείου της Συγγρού, έτσι ώστε να μην πέσει στο κεφάλι κάποιου. Το σκέπασαν γιατί κρύωνε…

*** Η Δόμνα Μιχαηλίδου είναι ακόμα υπουργός;

** Ποιος είναι ο ιδιοκτήτης του φορτηγού πλοίου «Blume», εντός του οποίου εντοπίστηκαν 4,5 τόνοι κοκαΐνης. Αν μάθετε, πείτε μου και μένα…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter