Τι συμβαίνει με την εξαφάνιση των δύο Τούρκων κομάντος – Δεν έχουν καμία σχέση με τους οκτώ αξιωματικούς

Τι συμβαίνει με την εξαφάνιση των δύο Τούρκων κομάντος – Δεν έχουν καμία σχέση με τους οκτώ αξιωματικούς

Αναστάτωση έχει προκληθεί με την είδηση περί εξαφάνισης δύο Τούρκων κομάντος οι οποίοι έφτασαν στην Ελλάδα τον Φεβρουάριο του 2017 και παρέμεναν στο κέντρο κράτησης Αμυγδαλέζας μέχρι πριν από 20 ημέρες. Σύμφωνα με τη δικηγόρο τους Σταυρούλα Τομαρά η οποία μίλησε στους Times για το θέμα, οι Χαλίτ Τσετίν και Φατίχ Αρίκ είναι εξαφανισμένοι.

Η ίδια, μιλώντας στο koutipandoras.gr εξήγησε προς αποφυγή κάθε παρανόησης ότι οι δύο δεν έχουν την παραμικρή σχέση με τους οκτώ αξιωματικούς που είχαν φτάσει με ελικόπτερο στη χώρα μας το καλοκαίρι του 2016, τη νύχτα του πραξικοπήματος στην Τουρκία.

Σε κάθε περίπτωση πάντως η Αστυνομία δεν επιβεβαιώνει την εξαφάνιση των δύο ούτε σχολιάζει τα οποία σενάρια περί ανταλλαγής τους με τους δύο έλληνες στρατιωτικούς, Δημήτρη Κούκλατζη και Άγγελο Μητρετώδη οι οποίοι πρόσφατα αποφυλακίστηκαν και επέστρεψαν στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με πηγές της Αστυνομίας οι οποίες μίλησαν στο koutipandoras.gr οι δύο κομάντος, παραμένουν στην Ελλάδα και φυλάσσονται. Τον εκπρόσωπο της ΕΛ.ΑΣ Θεόδωρο Χρονόπουλο επικαλούνται εξάλλου και οι Times, στους οποίους επεσήμανε ότι η εντολή απελευθέρωσης των δύο ήρθε την περασμένη εβδομάδα οπότε και «μεταφέρθηκαν σε μυστική τοποθεσία μετά από αίτημα που υπέβαλαν στις αρχές για την προστασία τους».

Πηγή: koutipandoras.gr

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter