Τι συμβαίνει με το ζεύγος Τραμπ; Αμήχανες στιγμές ξανά στο φως (Photos, Videos)

Τι συμβαίνει με το ζεύγος Τραμπ; Αμήχανες στιγμές ξανά στο φως (Photos, Videos)

Άλλη μια φορά που ο Τραμπ άπλωσε το χέρι του να αγγίξει την σύζυγό του κι εκείνη τον  απέφυγε.

Οι ψυχρές, αμήχανες στιγμές του προεδρικού ζεύγους όσο πάει και πληθαίνουν.

5 Φεβρουαρίου, το προεδρικό ζεύγος αναχωρεί από τον Λευκό Οίκο για το Οχάιο. Ως είθισται, το προεδρικό ελικόπτερο τους περιμένει στον κήπο για να τους μεταφέρει στη βάση Άντριους όπου θα επιβιβαστούν στο Air Force One.

Ο Ντόναλντ Τραμπ φαίνεται να απλώνει το χέρι του για να πιάσει εκείνο της Μελάνια. Αλλά δεν το… βρίσκει, γιατί εκείνη το κρατά επιμελώς κοντά στο σώμα της. Προσπαθεί μία, προσπαθεί δυο, κάποια στιγμή πιάνει το… νόημα. Και αμήχανος κοντοστέκεται (σχεδόν αναγκάζοντας τη Μελάνια να πέσει πάνω του) και χαιρετά τους δημοσιογράφους. 

https://www.youtube.com/watch?v=YwuIMZAwzWQ

Στη συνέχεια, όταν έφτασαν στο Air Force One, ο Ντόναλντ Τραμπ δεν περιμένει τη σύζυγό του. Κατεβαίνει και με βήμα γοργό κατευθύνεται στο προεδρικό αεροπλάνο. Εκείνη, ακολουθεί. Όταν πια φτάνει στη σκάλα, πάλι δεν την περιμένει!

Το προεδρικό ζεύγος φτάνει στο Οχάιο. Κατεβαίνει από το αεροπλάνο, χαιρετά τους επίσημους που τους περιμένει και ξεκινούν να κινούνται προς το αυτοκίνητό τους.

Η Μελάνια δεν ρίχνει στον Ντόναλντ ούτε βλέμμα. Περπατούν δίπλα δίπλα, φτάνουν στον κόσμο, χαιρετούν και μπαίνουν στη λιμουζίνα.

https://www.youtube.com/watch?v=CLWC6LLCvs0




Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter