Τι συμβαίνει τελικά; Η Ιρίνα Σάικ έκανε unfollow την Lady Gaga

Τι συμβαίνει τελικά; Η Ιρίνα Σάικ έκανε unfollow την Lady Gaga

Τι συμβαίνει τελικά μεταξύ της Lady Gaga και του Μπράντλεϊ Κούπερ; Αν και η τραγουδίστρια έσπευσε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους γράφοντας στο Instagram πως πρόκειται για μια πραγματική φιλία, φαίνεται πως δεν τους έπεισε και ειδικά την Ιρίνα Σάικ.

Στα Όσκαρ όλα φαινόντουσαν τέλεια μεταξύ των δύο κυριών. Μάλιστα, μετά την ερμηνεία του Shallow από την Lady Gaga και τον Μπράντλεϊ Κούπερ, η Ιρίνα Σάικ αγκάλιασε σφιχτά την τραγουδίστρια και τη συνεχάρη για την εμφάνισή της. Ωστόσο, η ίδια είχε φροντίσει να κάνει unfollow στην popstar πριν ακόμη από την τελετή των Όσκαρ, σύμφωνα με τη Sun.

Όπως αναφέρουν πηγές από το περιβάλλον της Ιρίνα, έχει βαρεθεί με τα δημοσιεύματα σχετικά με το φερόμενο ειδύλλιο της Gaga με τον Μπράντλεϊ.

«Δεν είναι ότι μισεί την Gaga ή τη ζηλεύει αλλά πραγματικά βαρέθηκε από τα σενάρια που κάνουν λόγο για “στενή” σχέση του Μπράντλεϊ μαζί της», αναφέρουν οι πηγές και προσθέτουν ότι η Ιρίνα έχει πληγωθεί στο παρελθόν με τις φήμες περί απιστίας από τον Κριστιάνο Ρονάλντο. 



Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter