Τι συμβαίνει με τη σχέση Μητσοτάκη-Ομίλου Μαρίνακη;

Τι συμβαίνει με τη σχέση Μητσοτάκη-Ομίλου Μαρίνακη;
Η συνέντευξη Μητσοτάκη στον Star την οποία τα Νέα δεν βρήκαν άξια να την αναφέρουν στο πρωτοσέλιδό τους

Κάτι φαίνεται ότι δεν πάει καλά τον τελευταίο καιρό στις σχέσεις του Ομίλου Μαρινάκη με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ενδεικτικό είναι ότι στο σημερινό πρωτοσέλιδο των Νέων δεν υπάρχει πουθενά η συνέντευξη που έδωσε ο πρωθυπουργός στον Star, στη δημοσιογράφο και σύζυγο του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Θοδωρή Ρουσόπουλο, Μάρα Ζαχαρέα, ενώ μια μικρή αναφορά γίνεται στο κάτω μέρος της σελίδας 8 με τίτλο «Εχω αποφασίσει εξάντληση της τετραετίας».

Την ώρα που η πανδημία κτυπάει με δύναμη τη χώρα και και το πρωθυπουργικό προφίλ χρειάζεται στήριξη μετά τις πολύ μεγάλες αντιδράσεις που έχει προκαλέσει η πολιτική του, τα ΝΕΑ του Βαγγέλη Μαρινάκη απαξιούν να κάνουν έστω και αναφορά στο πρωτοσέλιδό τους, σε μια συνέντευξη στην οποία το Μέγαρο Μαξίμου είχε επενδύσει πολλά.

Μάλιστα την τελευταία περίοδο υπάρχει μια συνεχόμενη κριτική στις πράξεις της κυβέρνησης Μητσοτάκη από τα έντυπα του Ομίλου Μαρινάκη, εστιασμένη στον υφυπουργό Εσωτερικών Θεόδωρο Λιβάνιο και στον υπουργό Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκο Πιερρακάκη για θέματα όμως, όχι πρώτης πολιτικής προτεραιότητας.

Οι δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα ότι πίσω από την αλλαγή συμπεριφοράς του Ομίλου απέναντι στον πρωθυπουργό και χρησιμοποιώντας τον Βαγγέλη Μαρινάκη βρίσκεται φιλόδοξος συνεργάτης του ο οποίος έχει βρεθεί στην black list του Μεγάρου Μαξίμου.

Μάλιστα ο φιλόδοξος αυτός συνεργάτης του μεγαλοεκδότη, εκλιπαρεί συντοπίτη του κρητικό, στέλεχος του Μαξίμου, να διαμεσολαβήσει ώστε να του σηκώσει το τηλέφωνο ο πρωθυπουργικός ανηψιός Γρηγόρης Δημητριάδης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter