Τι συζήτησαν Τσίπρας-Θεοδωράκης – Η ατάκα του πρωθυπουργού για την υγεία του ηγέτη του Ποταμιού

Τι συζήτησαν Τσίπρας-Θεοδωράκης – Η ατάκα του πρωθυπουργού για την υγεία του ηγέτη του Ποταμιού

Τη στήριξή τους στον Πρόεδρο της Κύπρου Νίκο Αναστασιάδη και στις προσπάθειές του για εξεύρεση λύσης στο Κυπριακό εξέφρασαν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, κατά τη συνάντησή τους στο Μέγαρο Μαξίμου, στο πλαίσιο των επαφών του πρωθυπουργού με τους πολιτικούς αρχηγούς προκειμένου να τους ενημερώσει σχετικά με την απόφαση του Eurogroup και τις εξελίξεις στο Κυπριακό.

Ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε πως το ζήτημα της λύσης έχει περάσει εδώ και αρκετό καιρό στην απέναντι πλευρά, ενώ υπογράμμισε πως Ελλάδα και Κύπρος μπορούν να αξιοποιήσουν την ευρωπαϊκή τους θέση. Χρειάζεται επιμονή και υπομονή για τα βρεθεί λύση, προσέθεσε ο πρωθυπουργός.

Από την πλευρά του ο Σταύρος Θεοδωράκης τόνισε πως πρέπει να απομονωθούν οι εθνικιστές, ενώ σημείωσε πως υπάρχουν και στην Ελλάδα ορισμένοι που δεν επιθυμούν λύση στο Κυπριακό.

Υποδεχόμενος τον κ. Θεοδωράκη, ο πρωθυπουργός τον ρώτησε για την υγεία του, λέγοντας «βλέπω ότι έχεις αδυνατίσει. Μην ανησυχείς εδώ θα σε ταΐσουμε».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter