Τι θα γίνει με την οργάνωση του Σώρρα;

Τι θα γίνει με την οργάνωση του Σώρρα;

Ερώτηση κατέθεσαν στην Βουλή 20 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Στοιχεία για την δράση της οργάνωσης του Αρτέμη Σώρρα ζητούν με ερώτησή τους στην Βουλή 20 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Η ερώτηση απευθύνεται προς τον υπουργό Δικαιοσύνης, και θέτει το ερώτημα του αν πρόκειται να υπάρξει μετατροπή σε πολιτικό φορέα.

Όπως χαρακτηριστικά επισημαίνεται στο κείμενο:«Μετά τις τελευταίες δικαστικές εξελίξεις και το ένταλμα σύλληψης για τον αρχηγό της οργάνωσης «Ελλήνων Συνέλευσις», Αρτέμη Σώρρα, επανέρχονται τα ερωτήματα σχετικά με τη δράση της εν λόγω οργάνωσης. Η οργάνωση φαίνεται να διαθέτει περί τα 210 γραφεία στην Ελλάδα και περίπου άλλα 10 σε άλλες χώρες του κόσμου. Στην ηλεκτρονική σελίδα της οργάνωσης εμφανίζεται και σύνδεσμος, που είναι υπό κατασκευή, για τον «πολιτικό φορέα Ελλήνων Συνέλευσις».

Η τακτική της ίδρυσης πολιτικού φορέα, ο οποίος χρησιμοποιείται ως άλλοθι για την εκφορά μισαλλόδοξου και ρατσιστικού λόγου και στον οποίο εγκολπώνονται παράνομες δραστηριότητες, έχει δοκιμαστεί ξανά στη χώρα μας. Ήδη έχουμε ένα κόμμα στο ελληνικό κοινοβούλιο που ακροβατεί καθημερινά στα όρια της νομιμότητας, ενώ μέλη και υψηλόβαθμα στελέχη του δικάζονται αυτή τη στιγμή για κακουργηματικές πράξεις.

Έχοντας λοιπόν την προηγούμενη εμπειρία αλλά και τις πρόσφατες διώξεις του Αρτέμη Σώρρα κρίνουμε ανησυχητική την προοπτική ίδρυσης ενός πολιτικού φορέα από τον ίδιο ή στελέχη της οργάνωσής του»​

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter