Τι θ΄αλλάξει στα μέσα μεταφοράς – Συχνότερα δρομολόγια και ελεγκτές για τα μέτρα προστασίας

Τι θ΄αλλάξει στα μέσα μεταφοράς –  Συχνότερα δρομολόγια και ελεγκτές για τα μέτρα προστασίας

Αλλαγές θα υπάρξουν εξαιτίας του κορονοϊού και στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς εξαιτίας της πανδημίας.

Πέρα από την υποχρεωτική πλέον χρήση μάσκας τόσο για επιβαίνοντες όσο και εργαζόμενους, γαντιών και την ύπαρξη αντισηπτικού, ένας συγκεκριμένος αριθμός επιβατών θα μπορεί να βρίσκεται σε κάθε μέσο, επισήμανε ο πρόεδρος των Σταθερών Συγκοινωνιών (ΣΤΑΣΥ), Χάρης Δαμάσκος, μιλώντας στην εκπομπή του MEGA.

Ο κ. Δαμάσκος επισήμανε ότι θα υπάρχουν ελεγκτές σε αποβάθρες και συρμούς, προκειμένου να αποφεύγεται ο συγχρωτισμός και η επιβίβαση παραπάνω ατόμων απ’ όσα επιτρέπονται την κάθε φορά.

«Ωστόσο, το πόσοι θα μπουν στο συρμό, είναι αδύνατο να ελεγχθεί. Με βάση την μικρή αποκλιμάκωση που θα υπάρχει στις αποβάθρες, θεωρητικά θα επιβιβάζεται λιγότερος κόσμος και στους συρμούς» πρόσθεσε.

Το γεγονός όπως είπε ότι θα υπάρχει μεγάλη συχνότητα δρομολογίων με μικρή χρονική απόσταση μεταξύ τους θα βοηθήσει προκειμένου να ανασχεθεί ο συγχρωτισμός,

Παράλληλα, ανέφερε ότι θα υπάρχουν υπάρξουν διαγραμμίσεις στις αποβάθρες, σήμανση, ενώ θα προβληθεί και μια μεγάλη καμπάνια στις πινακίδες των σταθμών, για το που πρέπει να κάθεται ο κόσμος.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter