Τι τουιτάρει ο πρωθυπουργός για την επίσκεψη στην Κίνα

«Η Ελλάδα βρίσκεται στον πυρήνα του σχεδιασμού σειράς δρόμων εμπορίου που ξεκινούν με σκοπό να διασυνδέσουν οικονομικά τρεις ηπείρους και να ενισχύσουν τους δεσμούς των λαών τους» τονίζει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με ανάρτηση του στο twitter για τη συμμετοχή της χώρας και του ιδίου, μαζί με αρχηγούς κρατών και κυβερνήσεων συνολικά 28 χωρών, στην Πρωτοβουλία Belt and Road (Μια Ζώνη, Ένας Δρόμος) της κυβέρνησης της Κίνας, το φόρουμ της οποίας ολοκληρώθηκε σήμερα στο Πεκίνο.

Ολόκληρη η ανάρτηση του κ. Τσίπρα έχει ως εξής:

«Οι εμπορικές και πολιτισμικές ανταλλαγές μεταξύ Ελλήνων και Κινέζων εκτείνονται σε βάθος χιλιάδων ετών. Η πρωτοβουλία #BeltAndRoad 1/3 δίνει την ευκαιρία να συνεχίσουμε τις ανταλλαγές ανάμεσα στους λαούς μας & στο μέλλον. Η Ελλάδα βρίσκεται στον πυρήνα του σχεδιασμού 2/3 σειράς δρόμων εμπορίου που ξεκινούν με σκοπό να διασυνδέσουν οικονομικά τρεις ηπείρους και να ενισχύσουν τους δεσμούς των λαών τους 3/3».

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.