«Τι ‘χες Γιάννη, τι ‘χα πάντα», για τα Ελληνικά ΜΜΕ

«Τι ‘χες Γιάννη, τι ‘χα πάντα», για τα Ελληνικά ΜΜΕ

Η δημοσιογραφία στην Ελλάδα είναι περίεργο πράγμα. Για την ακρίβεια για τους επαΐοντες είναι αξιοσημείωτες οι επιλογές όσων, στα υψηλότερα δώματα του επαγγέλματος, διαμορφώνουν την ατζέντα της ημέρας, διότι ως γνωστόν εκεί παρεμβαίνει το μακρύ χέρι όσων επιδιώκουν να ελέγξουν, για ίδιον όφελος, το εκλογικό σώμα.

Δείτε ένα παράδειγμα Ελληνικής παραδοξότητας: Ο «στρατηγός» Τσουκάτος, παραδέχεται ότι έβαλε στα ταμεία του άλλοτε κυβερνώντος κόμματος 12 δισ. κατάμαυρες δραχμές και στην ατζέντα των ΜΜΕ παίζει η «αποτυχία» της κυβερνητικής πλειοψηφίας στη Βουλή να περάσει την αναθεώρηση του άρθρου 3! Ξεπερνώ ότι η είδηση ήταν fake…

Ίσως μια εξήγηση είναι αυτό που είπε ο ίδιος ο «στρατηγός» ξεσκονίζοντας τα γαλόνια του, ότι τα 4,2 δισ. (κοντά στα 12 εκατομμύρια €) πήγαν στα ταμεία των ΜΜΕ! Χέρι που σε ταΐζει το δαγκώνεις, δεν το δαγκώνεις ακόμη κι αν χρεοκόπησε τη χώρα σου;

Και νά ’ταν μόνο αυτό: όταν δικάζεται για παιδεραστία σύμβουλος του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και στη δική προσέρχονται ως μάρτυρες υπεράσπισης δύο βουλευτές της ΝΔ, στα Ελληνικά ΜΜΕ παίζει ο αψύς Πολάκης.

Όταν στέλεχος της ΝΔ που πρωτοστατεί κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, συμμετέχει σε κύκλωμα παράνομων ελληνοποιήσεων στα ΜΜΕ παίζει ο Μαδούρο, η Βενεζουέλα και η επάρατος Αριστερά.

Όταν η ΝΔ «πιστολιάζει» τις τράπεζες, όταν ο πρόεδρός της πράττει το ίδιο και την εταιρεία της συζύγου του χρηματοδοτείται από αγνώστου ιδιοκτησίας off shore η οποία συμμετέχει και στην αύξηση κεφαλαίου του «Πρώτου θέματος», για τα Ελληνικά ΜΜΕ είναι Δευτέρα.

Όταν ο Μπογδάνος απειλεί ότι θα μπει με τανκς στην ΕΡΤ και ο Πρετεντέρης ότι με το που θα βγει η ΝΔ θα κλίσει πέντε – έξι εφημερίδες, κανάλια και ραδιόφωνα η ΕΣΗΕΑ κυνηγά τον Καψώχα και τον κάθε Καψώχα που τόλμησε να δηλώσει ότι ο λόγος του Κυριάκου Μητσοτάκη του θύμισε έναν θεωρητικό του φασισμού στη γειτονική Ιταλία! Εννοείται ότι την ίδια ώρα πλείστοι όσοι συνάδελφοι οι οποίοι θα είναι στις λίστες της ΝΔ «στολίζουν» καθημερινά τον εκλεγμένο πρωθυπουργό της χώρας με επίθετα όπως «αγράμματος», «ψεύτης», «μπολσεβίκος» και λοιπά παρόμοια.

Για να μη σας κουράζω, το έχω γράψει εδώ και πολύ καιρό, τα ΜΜΕ ήταν η καρδιά του συστήματος διαπλοκής που χρεοκόπησε τη χώρα και ως τέτοια θα σταματήσει τελευταία. Αν με ρωτάτε πότε, σας απαντώ στις εκλογές αν και εφόσον βγει εκ νέου ο Αλέξης Τσίπρας. Εκεί θα άδουμε όλοι μαζί το «δεύτε τελευταίον ασπασμό» και θα περιμένουμε από τα νέα παιδιά, σε όποιο κόμμα, να πάνε μπροστά τη χώρα. Στην αντίθετη περίπτωση απλά θα ζήσουμε ένα Μητσοτακικό διάλλειμα που αν δεν απεχθανόμουνα τις προβλέψεις θα σας έλεγα ότι θα είναι και πολύ σύντομο…                  

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter