Τι ζητούσε η Λίβερπουλ για τον Φιλίπε Κουτίνιο – Λιγότερα από 100 εκατ. η προσφορά της Μπάρτσα

Τι ζητούσε η Λίβερπουλ για τον Φιλίπε Κουτίνιο – Λιγότερα από 100 εκατ. η προσφορά της Μπάρτσα

Λιγότερα από 100 εκατ. ευρώ προσέφερε η Μπαρτσελόνα στη Λίβερπουλ για τον Φιλίπε Κουτίνιο, πρόταση που απορρίφθηκε από τον αγγλικό σύλλογο.

Ο πρόεδρος των Καταλανών, Γιόζεπ Μαρία Μπαρτομέου, διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες που ανέβαζαν το ποσό στα 200 εκατ., ωστόσο αποκάλυψε ότι αυτές ήταν οι απαιτήσεις της Λίβερπουλ.

«Τόσα ζητούσαν! Δεν θα σας πω πόσα προσφέραμε, πάντως δεν υπήρχε περίπτωση να ανεβούμε ούτε στα 150 εκατ. Αποφασίσαμε να μείνουμε έξω από αυτό το ακριβό παζάρι και η πρότασή μας ήταν κάτω από 100 εκατ. Ισως να έφτανε στο μέλλον τα 120 εκατ. με διάφορα έξτρα» είπε ο Μπαρτομέου στο τηλεοπτικό δίκτυο TV3 και πρόσθεσε: «Εμφανίστηκαν χρήματα τα οποία δεν προέρχονται από το ποδόσφαιρο και ανέβασαν στα ύψη την αγορά. Ετσι εξηγείται ό,τι συνέβη με τον Κουτίνιο. Εμείς οφείλουμε να επενδύσουμε στη Μασία (σ.σ. τις διάσημες ακαδημίες της Μπαρτσελόνα), οφείλουμε να σεβαστούμε τους κανόνες. Γι΄αυτό είμαι ικανοποιημένος για την έρευνα που γίνεται στην Παρί, αφού αποτελούσε αίτημα πολλών ευρωπαϊκών συλλόγων».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter