Τηλεοπτική δημοκρατία Μητσοτάκη: Ανακοινώνει τις εκλογές μέσω της εκπομπής του Σταύρου Θεοδωράκη

Τηλεοπτική δημοκρατία Μητσοτάκη: Ανακοινώνει τις εκλογές μέσω της εκπομπής του Σταύρου Θεοδωράκη

Έντονη φημολογία έχει ξεσπάσει στα δημοσιογραφικά γραφεία, πως στη μαγνητοσκοπημένη συνέντευξη του στους «Πρωταγωνιστές» την Τρίτη 21 Μαρτίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα αναγγείλει προσφυγή στις κάλπες τον Μάιο, με τον Σταύρο Θεοδωράκη να προσφέρει άλλη μια χείρα βοηθείας στον πρωθυπουργό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που διακινούνται λίγες ώρες πριν την προβολή της εκπομπής, ο Κυριάκος Μητσοτάκης σκοπεύει να μετατρέψει την «αγιογραφία» του σε βήμα αναγγελία εκλογών.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο πρωθυπουργός αναγκάζεται να ανακοινώσει εκλογές τον Μάιο, χωρίς να είναι βέβαιο πως θα κάνει το ίδιο και με την ημερομηνία, που αναμένεται για τις 21 ή 28 του μήνα. Αξίζει να σημειωθεί πως στη συνέντευξη που είχε αρχικά γυριστεί πριν την τραγωδία των Τεμπών ο κ. Μητσοτάκης επρόκειτο να ανακοινώσει εκλογές για τον Απρίλιο. Τα τραγικά γεγονότα των Τεμπών ανάγκασαν ωστόσο τον ίδιο και τον Σταύρο Θεοδωράκη να την ξαναγυρίσουν, με τον βασικό σχεδιασμό όμως να μένει ίδιος.

Εάν οι πληροφορίες επιβεβαιωθούν θα έχουμε να κάνουμε με μια πρωτοφανή απόπειρα διαφυγής πρωθυπουργού. Την ώρα που στη Βουλή βρίσκονται εκτρωματικά νομοσχέδια και εκείνος παραμένει εξαφανισμένος και δεν προσέρχεται στη Εθνική αντιπροσωπεία για να δώσει απαντήσεις για τις εγκληματικές του ευθύνες στο δυστύχημα των Τεμπών, βουτάει στο… ποτάμι με την ελπίδα να διασωθεί.

Στο προστατευμένο περιβάλλον μιας μαγνητοσκοπημένης συνέντευξης στον Στ. Θεοδωράκη -το μισό κόμμα του οποίου βρίσκεται στην κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας ή έχει πάρει δημόσια αξιώματα απ’ τον Κυρ. Μητσοτάκη ηο πρώην πολιτικός αρχηγός και νυν -και πάλι- δημοσιογράφος του προσφέρει μια ακόμα σανίδα σωτηρίας.

Ο πρωθυπουργός που έμεινε στην ιστορία για ρεκόρ “διαγγελματων”, εκείνος που σε κάθε κρίση προέβαλλε το “εγώ” για να παραστήσει τον μεγάλο ηγέτη, σήμερα θα… πρωταγωνιστήσει κρυμμένος πίσω από στημένους και ιερόσυλους διαλόγους, χρησιμοποιώντας την εθνική τραγωδία ως όχημα για τον προεκλογικό του αγώνα.

Αυτός είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Κάθε τραγωδία, στη βάρδια του ή όχι, για εκείνο είναι μια ευκαιρία.

Διαβάστε επίσης:

Τέμπη: Οργή αδελφού θύματος για την εκπομπή Θεοδωράκη με Μητσοτάκη

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter