Τηλεσχολιαστές ειδικοί στην παλιαθρωπιά…

Τηλεσχολιαστές ειδικοί στην παλιαθρωπιά…

Ο «ειδικός αστυνομικός αναλυτής», αλήθεια έτσι έχει ζητήσει από τα κανάλια να τον αποκαλούν κι αυτά πρόθυμα υιοθέτησαν τον πηχυαίο τίτλο, Σταύρος Μπαλάσκας, «αποκάλυψε» ότι «η Αναστάζια είχε προφίλ σε πολωνικό site για συνοδούς». Και πολλά, πάρα πολλά ΜΜΕ, έσπευσαν να δημοσιεύσουν την είδηση κάποια εξ αυτών ως «συγκλονιστική αποκάλυψη».

Να το γράψω όσο πιο απλά μπορώ: ναι ρε καθάρματα, ήταν συνοδός, ήταν part time εργαζόμενη σε μεγαλοξενοδόχο, ήταν Πολωνή, ήταν του κόσμου όλου, ήταν junkie, ήταν εθισμένη στο sex, ήταν Θεούσα, ήταν η catwoman, ήταν η μαμαστρουμφ ήταν ό,τι γούσταρε η ψυχούλα της που δεν υπάρχει πια.

Κοντολογίς, ήταν ότι ήθελε εκείνη και δεν θα σας δώσει λογαριασμό όπως και κανένα κορίτσι του κόσμου τούτου. Θα είναι ό,τι θέλουν εκείνα, ήρεμα, ανήσυχα, προδομένα, παραδομένα, επαναστατικά, συντηρητικά, εργαζόμενα, άεργα, ό,τι γουστάρουν. Νταβατζήδες στις ζωές τους δεν θα σας βάλουν. Και μακριά τα κωλόχερά σας. Άκου «ειδικός αστυνομικός αναλυτής» στα Ελληνικά ΜΜΕ!

ΥΓ: Το κορίτσι αυτό είχε όλο το πακέτο, Πολωνή, ήρθε στην Ελλάδα για μεροκάματο σε ξενοδοχειακή μονάδα να ξεφύγει από την φτώχεια στη χώρα της και ήταν όμορφη. Βούτυρο στο βρώμικο ψωμί αλλοδαπών και ημεδαπών καθαρμάτων…

ΥΓ2: Ένα μόνο επίθετο μπορεί να χρησιμοποιήσει κανείς άφοβα για την Αναστάζια: είναι ακόμη άταφη ρε…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter