Τιμητικά βραβεία για την AENORASIS στα Pet Awards 2020

Τιμητικά βραβεία για την AENORASIS στα Pet Awards 2020

Η φυσική σειρά συμπληρωματικής φροντίδας για τα κατοικίδια Intuizoon in Petcare, της AENORASIS, έλαβε δύο τιμητικές βραβεύσεις στα Pet Awards 2020.

Συγκεκριμένα, οι διακρίσεις αφορούν το φυσικό συμπλήρωμα Intuizoon in Petcare AILOURIS, το οποίο τιμήθηκε με το χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Καλύτερο συμπλήρωμα για γάτες», για την φυσιολογική χαλάρωση σε περίπτωση δυσουρικών ενοχλήσεων σε γάτες, και το φυσικό συμπλήρωμα Intuizoon in Petcare EUFORIS, το οποίο τιμήθηκε με το ασημένιο βραβείο στην κατηγορία «Καλύτερο συμπλήρωμα για σκύλους», για την επαναφορά της συναισθηματικής και φυσικής ευεξίας των κατοικίδιων.

Τα βραβεία διοργανώθηκαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα από την Boussias Communications, με πρόεδρο την Δρ. Αθηνά Τραχήλη, Πρόεδρο του Πανελληνίου Κτηνιατρικού Συλλόγου, Αντιπρόεδρο της Πανευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Κτηνιάτρων, Τομέας Ελεύθερων Επαγγελματιών. Την κριτική επιτροπή των Pet Awards 2020 συνέθεσαν 34 σημαντικές προσωπικότητες, ανάμεσα τους διακεκριμένοι ακαδημαϊκοί, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων και επαγγελματίες του pet industry, αναδεικνύοντας τα υψηλής ποιότητας προϊόντα που διακρίθηκαν σε επίπεδο καινοτομίας.

Σχετικά με το Intuizoon in Petcare AILOURIS: Μοναδικός συνδυασμός φυτικών εκχυλισμάτων (ρίζα βαλεριάνας, καλιφορνέζικη παπαρούνα, σπόροι και έλαιο των σπόρων της κολοκύθας και μελατονίνη) & υψηλή συγκέντρωση φυσικών ενεργών συστατικών, ανακουφίζει από το στρες που προκαλεί δυσουρικά ενοχλήματα και βοηθάει στην σωστή λειτουργία της κύστης σε γάτες, που συνδέονται με ενδείξεις άγχους και έντασης. Η συμπληρωματική ζωοτροφή διατίθεται σε μορφή πάστας έχει υψηλή ευληπτότητα (γεύση ψαριού) και ευκολία χορήγησης.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ

Σχετικά με το Intuizoon in Petcare EUFORIS:

Καινοτόμος, φυσική και αποτελεσματική σύνθεση (ιχθυέλαιο και έλαιο κάνναβης από εκχύλιση), ένας μοναδικός συνδυασμός θεραπευτικών συστατικών με υψηλή συγκέντρωση από την Μεσογειακή φύση για να καλύψει τις ανάγκες του σκύλου και την γάτας ως συμπληρωματική θεραπεία. H πρώτη σύνθεση στην ελληνική αγορά με CBD για την αντιμετώπιση των φυσικών και συναισθηματικών διαταραχών σε σκύλους και γάτες. Μπορεί να αποδειχθεί χρήσιμο σε περιπτώσεις γενικευμένου στρες, άγχους αποχωρισμού, διαταραχών του ύπνου και προβλημάτων συμπεριφοράς. 

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ

Η φυσική σειρά συμπληρωματικής φροντίδας για τα κατοικίδια Intuizoon in Petcare έχει αναπτυχθεί από την Ελληνική φαρμακευτική εταιρεία AENORASIS, η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο της Υγείας από το 1998, και είναι μέλος του φαρμακευτικού ομίλου της ELPEN.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter