Τιμητική διάκριση για τα κανάλια Novasports και το Novasports.gr στα Βραβεία του Ιδρύματος Μπότση!

Ευγένιος Δαδαλιάρας παραλαμβάνει διάκριση από κ. Προκόπη Παυλόπουλο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος απένειμε το Βραβείο στον Ευγένιο Δαδαλιάρα

Τα κανάλια Novasports, τα κορυφαία αθλητικά κανάλια της χώρας και το site Novasports.gr, τιμήθηκαν στην ετήσια εκδήλωση για την απονομή των 34ων δημοσιογραφικών βραβείων του Ιδρύματος Προαγωγής Δημοσιογραφίας «Αθανασίου Βασ. Μπότση» που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο της Παλαιάς Βουλής. Την τιμητική διάκριση παρέλαβε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλο ο Ευγένιος Δαδαλιάρας.

Ο δημοσιογράφος του Novasports.gr και των καναλιών Novasports τιμήθηκε για «την ανάδειξη της αξίας και την ευαισθητοποίηση της Κοινής Γνώμης για τη δωρεά οργάνων μέσα από μια σειρά ρεπορτάζ που δημοσιοποίησε στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο». Ένα από τα άρθρα του Ευγένιου Δαδαλιάρα στο Novasports.gr, με τίτλο «Ο μεγάλος αγώνας του Άγγελου», αφορά στην προσπάθεια του προπονητή Άγγελου Αναστασιάδη να ενημερώσει την ελληνική κοινωνία για το εξαιρετικά ευαίσθητο θέμα της δωρεάς οργάνων.

Τα Βραβεία και οι τιμητικές διακρίσεις του Ιδρύματος Προαγωγής Δημοσιογραφίας «Αθανασίου Βασ. Μπότση» απονέμονται κάθε χρόνο σε δημοσιογράφους με σημαντικές επιτυχίες, σε οποιονδήποτε τομέα, σε εφημερίδα, ραδιόφωνο, τηλεόραση, διαδίκτυο, φωτορεπορτάζ και οι οποίοι διακρίθηκαν για το σεβασμό τους στους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας.

Εδώ μπορείτε να δείτε και το σχετικό ρεπορτάζ από την εκδήλωση της απονομής των 34ων δημοσιογραφικών βραβείων του Ιδρύματος Προαγωγής Δημοσιογραφίας «Αθανασίου Βασ. Μπότση».

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.