Την Παρασκευή η απόφαση για τη γυναικοκτονία και τον βιασμό της Ελένης Τοπαλουδη

Την Παρασκευή η απόφαση για τη γυναικοκτονία και τον βιασμό της Ελένης Τοπαλουδη

Την Παρασκευή 20 Μαΐου θα εκδοθεί η απόφαση του Μικτού Ορκωτού Εφετείου της Αθήνας για την υπόθεση του ομαδικού βιασμού και της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη τον Νοέμβριο του 2018 στη Ρόδο.

Σήμερα Τετάρτη ολοκληρώθηκαν οι αγορεύσεις των συνηγόρων υπεράσπισης των δυο κατηγορουμένων Μανώλη Κούκουρα και Αλεξάνδρου Λουτσάι. Κατά τη διάρκεια μάλιστα της αγόρευσης του συνηγόρου του δεύτερου δημιουργήθηκε ένταση στην αίθουσα με τους γονείς της Ελένης Τοπαλουδη να αντιδρούν έντονα πράγμα που είχε ως αποτελεσμα να απομακρυνθούν από την αίθουσα προκειμένου να ηρεμήσουν.

Οι δυο κατηγορούμενοι, ρωτήθηκαν από την Πρόεδρο του δικαστηρίου αν θέλουν να προσθέσουν κάτι σε όσα υποστήριξαν στις απολογίες τους.

Ο Μανώλης Κούκουρας είπε για ακόμα μια φορά ότι δεν φταίει για όσα του προσάπτονται ενώ ο Αλέξανδρος Λουτσάι σημείωσε ότι «όπως είδατε δεν δέχομαι το βιασμό αλλά για όλο το άλλο θέλω να πληρώσω ήμουν συνεργός στην ανθρωποκτονια, έχω μετανοήσει, ζητάω βαθύτατη συγνώμη, αυτό το άτομο με έφερε στη χειρότερη οδύνη της ζωής μου αλλά θα πληρώσω γιατί εγώ φταίω. Πρέπει οι νέοι άνθρωποι να είναι αυτοβούλοι, να αγαπάνε την οικογένεια τους και να μην ακούνε τους φίλους τους όταν δεν πρέπει».

Σημειώνεται πως στο πρωτοβάθμιο δικαστήριο οι δυο κατηγορούμενοι καταδικάστηκαν σε ισόβια και 15 χρόνια.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter