Τινάζει τη μπάνκα στον αέρα

Τινάζει τη μπάνκα στον αέρα

Την πρόσληψη άλλων 800 συνοριοφυλάκων στη βόρεια Ελλάδα ανακοίνωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης σε δηλώσεις του μετά τη σύσκεψη που είχε την περασμένη Τετάρτη με αξιωματικούς της ΕΛΑΣ στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Πιστή στο δόγμα «πατρίς – θρησκεία – επικοινωνία», η κυβέρνηση αντί να στελεχώσει με γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό τις ΜΕΘ που έκανε δωρεά η Βουλή, προσλαμβάνει συνοριοφύλακες σαν τον «αγάπη μόνο». Εύγε, Μιχάλη, αυτές είναι προτεραιότητες…

Πολλή σκόνη σήκωσε η δήλωση του Γιώργου Γεραπετρίτη για την «κόκκινη γραμμή» των 6 ναυτικών μιλίων της κυβέρνησης. Τώρα ο επιτελάρχης του Μαξίμου τρέχει και δεν φτάνει προκειμένου να μαζέψει την ατυχή δήλωσή του. Βέβαια από την αρχή είχε πει ότι τα 12 μίλια είναι δυνητική άσκηση κυριαρχίας από την Ελλάδα, είχε όμως χαρακτηρίσει και λεονταρισμό την πρόταση για επέκταση στην παρούσα συγκυρία. 

Μετά την κατακραυγή που προκάλεσε η πρώτη του δήλωση και την αντίδραση ακόμη και από τον Αντώνη Σαμαρά μέσω στενών συνεργατών του, ο Γ. Γεραπετρίτης προσπάθησε να ανασκευάσει με μισόλογα. Μόνο που πλέον δεν έχει και πολλή σημασία, διότι το «Ορούτς Ρέις» τους πρόλαβε όλους. Πέρασε ανενόχλητο τα 12 ναυτικά μίλια από το Καστελόριζο επιβεβαιώνοντας εν τοις πράγμασι την κυβερνητική «κόκκινη γραμμή».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter