Της DPOrt της φταίνε ΚΚΕ και ΕΝΕΔΕΠ για το εργατικό δυστύχημα – Απειλεί για μηνύσεις

Της DPOrt της φταίνε ΚΚΕ και ΕΝΕΔΕΠ για το εργατικό δυστύχημα – Απειλεί για μηνύσεις

Τεράστια ερωτήματα και αλγεινή εντύπωση προκαλεί η ανακοίνωση της DPort, η οποία έχει αναλάβει την υποστήριξη της λειτουργίας και της διαχείρισης του Σταθμού Εμπορευματοκιβωτίων του λιμανιού του Πειραιά για λογαριασμό της ΣΕΠ Α.Ε. (θυγατρικής της COSCO Shipping Ports Limited), που επιτίθεται σε όλους μετά το τραγικό εργατικό δυστύχημα με θύμα τον 40χρονο Δημήτρη στις 25 Οκτωβρίου.

Τότε, που η ίδια η εταιρεία, σε μία απίστευτη ανακοίνωση είχε επιχειρήσει να αφήσει αιχμή για τον άτυχο εργαζόμενο λέγοντας: «ο εκλιπών βρισκόταν για άγνωστο λόγο πλησίον της γερανογέφυρας νούμερο 10». Τώρα, με νεότερη ανακοίνωση, που διαμοιράστηκε στους εργαζομένους, επιχειρεί να ανασκευάσει παραδεχόμενη πως ο Δημήτρης ήταν εν ώρα εργασίας.

Η ανακοίνωση ξεκινά με παράγραφο με τίτλο: «όλη η αλήθεια για τον Δημήτρη», η εταιρεία κάνει λόγο για «έναν ολόκληρο κομματικό στρατό εναντίον μίας ελληνικής εταιρείας», δε διστάζει να εγκαλέσει την ΕΝΕΔΕΠ, το Σωματείο, για «παράνομη και εκβιαστικής πρακτική»(!), καταφέρεται ονομαστικά εναντίον ενός εκλεγμένου πολιτικού κόμματος, του ΚΚΕ, λέγοντας πως επιχείρησε να… εκμεταλλευτεί το θέμα του εργατικού δυστυχήματος για «σκληρή πολιτική αντιπαράθεση και ανθρωποφαγία» ενώ απειλεί με μηνύσεις ακόμα και σε ενημερωτικές ιστοσελίδες που, όπως αναφέρει, αναπαρήγαγαν «ψέματα και αίσχη».

Δείτε το έγγραφο που διαμοιράστηκε στους εργαζομένους τις προηγούμενες ημέρες και βρίσκεται αναρτημένο και στο Facebook της DPort:

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter