Titania Hotel: Στην οικογένεια Χατζηλαζάρου το ιστορικό ξενοδοχείο

Titania Hotel: Στην οικογένεια Χατζηλαζάρου το ιστορικό ξενοδοχείο
(Facebook)

Ακόμη ένα ξενοδοχείο πρόσθεσε στο «χαρτοφυλάκιο» της η οικογένεια Χατζηλαζάρου.

Το ιστορικό ξενοδοχείο  Titania Hotel πέρασε στον όμιλο H Hotels Collection | Hatzilazarou Group  και είναι το πρώτο που βρίσκεται εκτός του νησιού των Ιπποτών, τη Ρόδο.

Μετά την πρόσφατη εξαγορά του Rhodes Bay Hotel & Spa και Elite Suites, η οικογένεια Χατζηλαζάρου επεκτείνει την παρουσία της στην ελληνική ξενοδοχειακή αγορά.

Το πρώτο ξενοδοχείο του ομίλου H Hotels Collection ήταν το Rodos Princess Beach Resort & Spa, το 1993 με 450 κλίνες και 200 εργαζόμενους.

Τριάντα χρόνια μετά διατηρεί περισσότερες από 8.000 κλίνες απασχολώντας πάνω από 1.700 εργαζόμενους.

Το ιστορικό ξενοδοχείο Titania

Το Titania άρχισε να χτίζεται το 1971 και εγκαινιάστηκε το 1976. Πριν από το ξενοδοχείο σε εκείνο το σημείο υπήρχε το ονομαστό ζαχαροπλαστείο Ηνωμένα Βουστάσια, το οποίο αντικαταστάθηκε, στις αρχές της δεκαετίας του 1930, από τον κινηματογράφο Τιτάνια, που ονομάστηκε έτσι λόγω του υπερβολικού για την εποχή μεγέθους του, αφού είχε χωρητικότητα 2.000 ατόμων.

Το πεντελικό μάρμαρο, το εσωτερικό του που είναι διακοσμημένο με μωσαϊκά που αναπαριστούν σκηνές από την ελληνική ιστορία το τοποθετούν στα ποιο χαρακτηριστικά ξενοδοχεία του κέντρου.

Διαβάστε επίσης:

26ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης: Με Ναβάλνι, Τρουέμπα, Παπαϊωάννου και Γιάννη Σπανό

Βοήθεια ή τρικλοποδιά στα μικρά μουσεία;

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter