Τίτλοι τέλους για την αγαπημένη σειρά «Big Bang Theory» – Πώς αποχαιρέτισαν οι πρωταγωνιστές (Photos)

Τίτλοι τέλους για την αγαπημένη σειρά «Big Bang Theory» – Πώς αποχαιρέτισαν οι πρωταγωνιστές (Photos)

Τα αποτυπώματα των χεριών τους άφησαν σε τσιμεντένια πλάκα έξω από το TCL Chinese Theatre στο Χόλιγουντ, οι πρωταγωνιστές της αμερικανικής τηλεοπτικής σειράς “The Big Bang Theory” της μακροβιότερης πολυκάμερης κωμικής σειράς στην αμερικανική τηλεόραση.

Είναι η πρώτη φορά στο Χόλιγουντ που μια τέτοιου είδους τελετή γίνεται προς τιμήν των ηθοποιών μιας τηλεοπτικής σειράς. Με πρωταγωνιστές τους Τζόνι Γκαλέκι, Τζιμ Πάρσονς, Κάλεϊ Κουόκο, Σάιμον Χέλμπεργκ, Κουνάλ Ναϊγιάρ, Μαγίμ Μπιαλίκ και Μελίσα Ράους, το “The Big Bang Theory” είναι μια σειρά που παρουσιάζει την καθημερινή ζωή τεσσάρων επιστημόνων και των φίλων τους. Και οι επτά ηθοποιοί που πρωταγωνιστούν στην σειρά κλήθηκαν να αφήσουν την υπογραφή τους και το αποτύπωμα των χεριών τους.



Το “The Big Bang Theory”, που ξεκίνησε να προβάλλεται το 2007, έχει προταθεί για 52 βραβεία Emmy και έχει κερδίσει 10 φορές, καθώς και για 7 Χρυσές Σφαίρες ενώ έχει κερδίσει μία. Η μακροβιότερη πολυκάμερη σειρά στην αμερικανική τηλεοπτική ιστορία, με τον αριθμό ρεκόρ των 279 επεισοδίων, θα ολοκληρώσει τις 12 σεζόν της με ένα ωριαίο επεισόδιο στα μέσα Μαΐου.

«Χθες βράδυ (σ.σ. το βράδυ της Τρίτης) γυρίσαμε το τελευταίο μας επεισόδιο», δήλωσε ο Πάρσονς στην τελετή. «Η τιμή που μας γίνεται ταιριάζει απόλυτα και είναι πολύ συγκινητική. Είναι ένα απίστευτα τέλειο τέλος για αυτή την εμπειρία».




Σύμφωνα με το Forbes, ο Πάρσον, που υποδύεται τον φυσικό Σέλντον Κούπερ ο οποίος έχει το επίπεδο IQ μιας διάνοιας αλλά υστερεί σε βασικές κοινωνικές δεξιότητες, ήταν το 2018 ο πιο ακριβοπληρωμένος τηλεοπτικός ηθοποιός στον κόσμο.

Το “The Big Bang Theory” γύρισε το 279ο και τελευταίο επεισόδιό του το βράδυ της Τρίτης στα τηλεοπτικά στούντιο της Warner Bros. Θα προβληθεί στις 16 Μαΐου στο CBS. Η σειρά εκτιμάται ότι είχε κατά μέσο 18,6 εκατ. τηλεθεατές ανά επεισόδιο στην 11η σεζόν (2017-2018), περισσότερους από κάθε άλλη σειρά της αμερικανικής τηλεόρασης. Εκτός των ΗΠΑ, η σειρά προβλήθηκε σε πάνω από 70 χώρες, περιλαμβανομένων της Βρετανίας, του Καναδά, της Κίνας και της Ελλάδας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter