Το 1142... καπνίζει

Φωτογραφία αρχείου.

Ουκ ολίγα κοστίζει η περιβόητη γραμμή 1142 που αγάπησαν πολλοί στην κυβέρνηση της ΝΔ, και λάτρεψαν οι διώκτες των παραβατών του νόμου για το κάπνισμα.  

Η λειτουργία της ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2019 με σκοπό την καταγραφή των αναφορών παραβίασης της αντικαπνιστικής νομοθεσίας, για τη συνδρομή στο έργο των Ελεγκτικών Αρχών.

Τώρα, το υπουργείο Υγείας προκηρύσσει ανοιχτό δημόσιο διαγωνισμό, με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει της τιμής και με αντικείμενο την παροχή υπηρεσιών εξυπηρέτησης τηλεφωνικών κλήσεων, μέσω της ήδη υφιστάμενης και συμβασιοποιημένης γραμμής με αριθμό 1142 για το έτος 2020. Ο συνολικός προϋπολογισμός για το έργο αυτό αφορά δαπάνη που ανέρχεται στο ποσό των 148.800 ευρώ.

Στις 12 Φεβρουαρίου 2020 θα γίνει ο διαγωνισμός για να αναδειχθεί ο ανάδοχος. Αυτό θα πει… αναπτυξιακή πολιτική. Παντού ανοίγουν δουλειές.

Η υπόθεση «1142» συνδέεται με την υλοποίηση του Στρατηγικού Σχεδίου για την αντιμετώπιση του καπνίσματος. Τσιγάρο, κουκούλα, και «Μολόγα τα, μολόγα τα τα φράγκα μοιρολόγα τα…», που έλεγε κι ο Άκης Πάνου. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.