Το «15ο Πρόγραμμα Αλληλεγγύης» της ΒΙΑΝΕΞ στήριξε το «Χαμόγελο του Παιδιού» και τα Παιδιά της «ΕΛΕΠΑΠ»

Στο πλευρό των παιδιών με αναπηρία της ΕΛΕΠΑΠ, Ελληνική Εταιρία Προστασίας & Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων, και του «Χαμόγελου του Παιδιού» βρέθηκαν αυτά τα Χριστούγεννα οι εργαζόμενοι του Ομίλου Γιαννακόπουλου.

Στο πλαίσιο του «15ου Προγράμματος Αλληλεγγύης» του Ομίλου, οι εργαζόμενοι των εταιρειών ΒΙΑΝΕΞ, ΒΙΑΝ και Pharmanel συγκέντρωσαν δώρα για τα παιδιά , ηλικίας 3 – 7 ετών, της «ΕΛΕΠΑΠ» (www.elepap.gr ). Αντιπροσωπεία του Τμήματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης επισκέφθηκε την «ΕΛΕΠΑΠ» και τα δώρα έφτασαν στα χέρια των παιδιών λίγες ημέρες πριν από τις γιορτές.

Παράλληλα, οι εργαζόμενοι του Ομίλου είχαν τη δυνατότητα να προμηθευτούν γούρια από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» (www.hamogelo.gr), συγκεντρώνοντας το ποσό των 2.476 ευρώ.

Για μία ακόμα χρονιά, οι εργαζόμενοι του Ομίλου Γιαννακόπουλου αγκάλιασαν τις δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, προκειμένου να χαρίσουν στιγμές χαράς σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.