Το αίμα του Ζακ Κωστόπουλου είχε το μαχαίρι που βρέθηκε στο κοσμηματοπωλείο (Video)

Το αίμα του Ζακ Κωστόπουλου είχε το μαχαίρι που βρέθηκε στο κοσμηματοπωλείο (Video)

«Διερευνούμε για ευθύνες κατηγορουμένων όχι του νεκρού που όπως έχει καταδειχθεί ούτε πήγαινε να κλέψει, ούτε να ληστέψει».

Το μαχαίρι που βρέθηκε μέσα στο κοσμηματοπωλείο είχε αίμα του Ζακ Κωστόπουλου δήλωσε η δικηγόρος της οικογένειας Κωστόπουλου, Άννυ Παπαρούσου.

Συγκεκριμένα, αναφερόμενη στις νέες διαρροές, με δηλώσεις της στην ΕΡΤ επιβεβαίωσε ότι βρέθηκε αίμα του Ζακ Κωστόπουλου τόσο στο μαχαίρι όσο και στο δάπεδο του κοσμηματοπωλείου, κάτι που όπως τονίζει, δεν επιταχύνει τις έρευνες, αφού «από τους κατηγορούμενους δεν έχει ληφθεί βιολογικό υλικό για να έχει νόημα τέτοια ανάλυση».

«Έχω στα χέρια μου κατάθεση αστυνομικού ότι βρήκε στο δάπεδο το μαχαίρι που είχε αίμα του Ζακ Κωστόπουλου», ανέφερε η δικηγόρος και σημείωσε ότι «διερευνούμε για ευθύνες κατηγορουμένων όχι του νεκρού που όπως έχει καταδειχθεί ούτε πήγαινε να κλέψει, ούτε να ληστέψει».

Η Άννυ Παπαρούσου επανήλθε στις «αντιφατικές μαρτυρίες ότι τον είδαν να μπαίνει με μαχαίρι στο κοσμηματοπωλείο», επισημαίνοντας ότι «στην τελευταία καταγραφή με το μαχαίρι είναι όταν το κρατούσε αστυνομικός που το βρήκε στο δάπεδο του καταστήματος.»

«Έχουμε καταθέσεις ανωτέρων η οποίοι καταλήγουν ότι ασκήθηκε αναγκαία βία. Τώρα περιμένουμε τις ιστολογικές εξετάσεις και όχι μόνο», πρόσθεσε η δικηγόρος.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter