Το αμάρτημα του Πολάκη

Το αμάρτημα του Πολάκη

Ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος στριμώχνεται από το πλήθος των επίλεκτων της βαρβαρότητας και φωτογραφίζεται ως ένα κεφάλι ανάμεσα στους ανεγκέφαλους που διψούν για προβολή

Η τελευταία φωτογραφία του Στέλιου Κυμπουρόπουλου πριν τον αποτυπώσουν τα κανάλια ως λόγο για τον οποίο πρέπει να καθυβρίζεται ο Παύλος Πολάκης, ήταν στην παρουσίαση του Ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ. Σε αυτή την τραγική φωτογραφία, ο Στέλιος, στριμώχνεται από το πλήθος των επίλεκτων της βαρβαρότητας που τον πιέζουν ανάμεσα σε αγκώνες και πόδια που είναι έτοιμα να τον τσαλαπατήσουν για να φωτογραφηθούν. Δεν χρειάζεται να έχεις συναναστραφεί ανθρώπους με κινητικά προβλήματα, για να νοιώσεις την αγωνία του πίσω από το πολύ μικρό κενό που αφήνουν τα σώματα των αρτιμελών συνυποψηφίων του, όχι για να φωτογραφηθεί αλλά έστω για να ανασάνει. Ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος φωτογραφίζεται ως ένα κεφάλι ανάμεσα στους ανεγκέφαλους που διψούν για προβολή.

Υπάρχει μια αντίστοιχη φωτογραφία με τους υποψήφιους του ΣΥΡΙΖΑ, όπου οι υποψήφιοι με κινητικά προβλήματα παίρνουν θέση μπροστά από τους συνυποψήφιούς τους που φροντίζουν γι αυτό. Δύο διαφορετικά κόμματα, δύο διαφορετικές αντιλήψεις οι οποίες κρίνονται στην πράξη.

Διαβάστε τη συνέχεια στο koutipandoras.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter