Το antinews «αδειάζει» Κυριάκο για Μαρινάκη

Το antinews «αδειάζει» Κυριάκο για Μαρινάκη

Καυστικά σχόλια εναντίον του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη με αφορμή την σιωπή του στην υπόθεση της ποινικής δίωξης κατά του επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη δημοσιεύει η ιστοσελίδα Antinews, η οποία καλεί τον πρόεδρο της ΝΔ να πάρει ξεκάθαρη θέση.

Το Antinews σημειώνει ότι προκαλεί εντύπωση η σιγή ιχθύος της ΝΔ όσον αφορά τη δίωξη Μαρινάκη. «Θα πρέπει να γνωρίζουν ότι σε τέτοιες υποθέσεις δεν υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά. Δεν γίνεται να κάνεις σημαία σου τη διαλεύκανση των σκοτεινών διαδρομών του Noor One, να κατηγορείς την κυβέρνηση για συνδιαλλαγές με ισοβίτες και όταν αποκαλύπτονται νέα στοιχεία που ενδέχεται να οδηγήσουν στην εξιχνίαση του εγκλήματος να ποιείς τη νήσσα», γράφει, μεταξύ άλλων, η ιστοσελίδα.

Η ιστοσελίδα καλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη να πάρει άμεσα θέση για το θέμα «διαφορετικά εκτίθεται κι ο ίδιος αλλά και η παράταξη».

«Δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Το μόνο που μπορούν να επικαλεστούν τα συριζοτρόλια είναι η κουμπαριά της Ντ. Μπακογιάννη με τον Μαρινάκη. Κοινώς γελοιότητες. Εκτός κι αν έχει τόσο μεγάλη ανάγκη τη στήριξη από τα μέσα του ΔΟΜ και των φίλων του», καταλήγει η ιστοσελίδα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter