Το αντίο του Ομπράντοβιτς στον Παύλο (Photos)

Το αντίο του Ομπράντοβιτς στον Παύλο (Photos)

Μέγα πλήθος μαζεύτηκε από το πρωί της Τετάρτης στο παρεκκλήσι της Ιεράς Μητρόπολης Αθηνών, για το ύστατο «αντίο» στον εκλιπόντα Παύλο Γιαννακόπουλο. Ανάμεσα στους χιλιάδες απλούς πολίτες που προσήλθαν για το λαϊκό προσκύνημα ήταν ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού, ο οποίος παρουσιάστηκε από τον Γιαννακόπουλο στο «Χίλτον» ένα πρωινό του 1999 για να γράψει ιστορία με την πράσινη φόρμα, πήρε την πρωινή πτήση από την Κωνσταντινούπολη προκειμένου να ασπαστεί το σορό.

«Όλοι οι άνθρωποι ξέρουν και όχι μόνο οι φίλοι του Παναθηναϊκού τι σήμαινε ο Παύλος Γιαννακόπουλος. Δεν φτάνουν οι λέξεις για να πουν τι αισθάνομαι. Έκανε τον Παναθηναϊκό την μεγαλύτερη ομάδα της Ευρώπης. Δεν έχω λόγια για να τον ευχαριστήσω. Τα συλλυπητήριά μου στην οικογένειά του», δήλωσε ο Ομπράντοβιτς, πριν μπει στο αυτοκίνητο που θα τον μετέφερε ξανά στο αεροδρόμιο. Όσοι ήταν κοντά τον είδαν να δακρύζει. Η Φενέρμπαχτσε παίζει απόψε με την Τόφας τον 4ο τελικό του τουρκικού πρωταθλήματος και μάλιστα στην μακρινή Προύσα.

Στην Αθηνα έφτασε και ο Τζόρντι Μπερτομέου, ο οποίος πήγε απ’ευθείας από το αεροδρόμιο στον ιερό ναό. Η Εuroleague έστειλε και στεφάνι.

Ανάμεσα στους πολλούς επώνυμους που πέρασαν ήδη από τη Μητρόπολη ήταν οι Αντώνης Φώτσης, Μπάνε Πρέλεβιτς, Δημήτρης Παπανικολάου, Απόστολος Κόντος, Αντώνης Αντωνιάδης, Βασίλης Κωνσταντίνου, Σπύρος Λιβαθηνός, Τάκης Οικονομόπουλος, Μιχάλης Γεωργαντής, Aνδρέας Παπαντωνίου. Εστειλαν στεφάνια, μεταξύ αμέτρητων άλλων, οι αδελφοί Αγγελόπουλοι και ο Βασίλης Σπανούλης. Εμφανίστηκαν φίλαθλοι του Παναθηναϊκού, που ήρθαν από άλλες πόλεις της Ελλάδας, όπως η Ηγουμενίτσα.

Η επιμνημόσυνη δέηση θα αρχίσει στις 3μμ στη Μητρόπολη, ενώ η ταφή του Παύλου Γιαννακόπουλου θα γίνει στις 4.30, σε αυστηρά οικογενειακό κύκλο, στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter