Το «αντίο» του Πέτρου Φιλιππίδη στον Χρήστο Σιμαρδάνη: «Καληνύχτα μικρέ μου πρίγκιπα»

Το «αντίο» του Πέτρου Φιλιππίδη στον Χρήστο Σιμαρδάνη: «Καληνύχτα μικρέ μου πρίγκιπα»

Έφυγε από τη ζωή λίγο πριν τα 61α γενέθλιά του ο Χρήστος Σιμαρδάνης και σκόρπισε τη θλίψη σε όλο τον καλλιτεχνικό κόσμο της χώρας.

Ένας από τους καλύτερους φίλους του, ο γνωστός ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης έσπευσε να τον αποχαιρετήσει με μία συγκινητική ανάρτηση που ράγισε καρδιές στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Καληνύχτα μικρέ μου πρίγκιπα» έγραψε ο Πέτρος Φιλιππίδης αναρτώντας παράλληλα μία κοινή τους φωτογραφία, στέλνοντας έτσι το δικό του «αντίο» στον καλό του φίλο.

Οι δυο ηθοποιοί συνεργάζονταν τα τελευταία χρόνια -τους είχαμε δει μαζί στον Ηλία του 16ου, αλλά και στη θεατρική παράσταση «Υπηρέτης με δυο αφεντικά»- και είχαν μια πολύ καλή χημεία.

Μάλιστα, σε δηλώσεις που είχε κάνει πριν τέσσερα χρόνια σε τηλεοπτική εκπομπή, ο Χρήστος Σιμαρδάνης έλεγε για τον Πέτρο Φιλιππίδη: «Ο Πέτρος και η Ελπίδα είναι πια οικογένειά μου. Τους τρέφω μεγάλη ευγνωμοσύνη. Ήταν από τους ανθρώπους που τα τελευταία χρόνια με την εμπιστοσύνη και την επιμονή τους με έκαναν να πιστέψω στον εαυτό μου».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter