Το απόγευμα η κινητοποίηση αλληλεγγύης για τη Μόρια από τον ΣΥΡΙΖΑ

Το Τμήμα Προσφυγικής και Μεταναστευτικής Πολιτικής του Τομέα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ καλεί σε κινητοποίηση αλληλεγγύης προς τους πρόσφυγες και τους μετανάστες της Μόριας, μετά την καταστροφή του καταυλισμού στον οποίο έμεναν από τις πυρκαγιές.

Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου στις 19.00, στη διασταύρωση των οδών Βασιλίσσης Σοφίας και Ηρώδου Αττικού.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Παρασκευή 11/9 στις 7.00 το απόγευμα Βασ. Σοφίας 2 και Ηρωδου Αττικού γωνία

Έξω και απέναντι από τους συνένοχους του ανθρωπιστικού εγκλήματος που συντελείται στην Μόρια και στα άλλα νησιά του Β.Α. Αιγαίου. Απέναντι στην ηγεσία της Ε.Ε. που υπέβαλε και την κυβέρνηση Μητσοτάκη που εφαρμόζει τυφλά και με φανατισμό το δόγμα της αποτροπής, συνθλίβοντας ανθρώπινες ζωές. Πνίγοντας στο βυθό του Αιγαίου και στους καπνούς της Μόριας παραδόσεις αλληλεγγύης, αρχές φιλοξενίας, κανόνες δίκαιου.

Θα είμαστε εκεί. Θα υπερασπιστούμε την αλληλεγγύη απέναντι στο ρατσισμό, τον πολιτισμό απέναντι στην βαρβαρότητα, τη ζωή απέναντι στο θάνατο.

ΣΥΡΙΖΑ

Τομέας Δικαιωμάτων

Τμήμα προσφυγικής και μεταναστευτικής πολιτικής

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.