Το απόλυτο fake news της προπαγάνδας Μητσοτάκη από το «Πρώτο Θέμα»

Το απόλυτο fake news της προπαγάνδας Μητσοτάκη από το «Πρώτο Θέμα»

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη στηρίχθηκε σε μεγάλο μέρος των ελληνικών Μέσων Ενημέρωσης για να κερδίσει τις εκλογές του Ιουλίου, διοχετεύοντας μέσω αυτών προπαγανδιστικά fake news.

Τα ίδια Μέσα χρησιμοποιεί και σήμερα για να περάσει τη θεωρία της περί εισβολής στον Εβρο. Αποκορύφωμα των fake news των τελευταίων ημερών το βίντεο που εμφάνισε το «Πρώτο Θέμα» με έναν τούρκικο εκσκαφέα ο οποίος κάνει εργασίες μέσα στο ποταμό Εβρο και τελικά βυθίζεται από κακή εκτίμηση του χειριστή του.

Το «Πρώτο Θέμα» λοιπόν παρουσίασε το βίντεο αυτό ως των τελευταίων ημερών σε μια προσπάθεια να πείσει τους αναγνώστες του ότι βρίσκεται σε εξέλιξη προσπάθεια των Τούρκων να ανοίξουν διαδρόμους στον Εβρο για να περάσουν οι πρόσφυγες και οι μετανάστες στην Ελλάδα, βάζοντας πλάτη στην προπαγάνδα της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Όταν πιάστηκαν με τη γίδα στην πλάτη καθώς αποκαλύφθηκε ότι το βίντεο είναι του 2017 αντί να ζητήσουν συγγνώμη από τους αναγνώστες τους για απόλυτο fake news που παρουσίασαν, σαν να μην συνέβη τίποτα ξαναέγραψαν το θέμα με τίτλο «Έβρος: Το απόλυτο φιάσκο για τους Τούρκους – Όταν βούλιαξε ο εκσκαφέας στο ποτάμι!» αναφέροντας ότι ήρθε ξανά στην επιφάνεια ένα βίντεο του 2017.

Ούτε γάτα ούτε ζημιά για τα fake news με τα οποία τροφοδοτούν την κοινή γνώμη συμβάλλοντας στην προπαγάνδα της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Δείτε το περίφημο βίντεο

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter