Το απόλυτο μπάχαλο στη ΝΔ: Δεν ξέρουν γιατί δεν ψήφισαν την άρση ασυλίας Πολάκη

Το απόλυτο μπάχαλο στη ΝΔ: Δεν ξέρουν γιατί δεν ψήφισαν την άρση ασυλίας Πολάκη

Το απόλυτο κομφούζιο επικρατεί στη συμπολίτευση μετά την καταψήφιση της άρσης ασυλίας του Παύλου Πολάκη παρά το γεγονός ότι η θέση του κόμματος στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής ήταν εκ διαμέτρου αντίθετη.

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε στη ΝΔ η εκκωφαντική απουσία 88 βουλευτών του κόμματος κατά τη ψηφοφορία άρσης ασυλίας του πρώην αν. υπουργού Υγείας μετά από ένδικα μέσα που κίνησε ο φίλα προσκείμενος στην κυβέρνηση εκδότης, Γιάννης Κουρτάκης. Στην ψηφοφορία συμμετείχαν 165 βουλευτές, με 84 εξ αυτών να ψηφίζουν κατά, 80 υπέρ και ένα «παρών».

Δείτε επίσης: Απορρίφθηκε η αίτηση άρσης ασυλίας του Παύλου Πολάκη – Τι έγραψε ο ίδιος στο facebook

Αρμόδιες πηγές της Κ.Ο. εδώ και ώρες επαναλαμβάνουν στο documentonews.gr τη βολική φράση «ουδέν σχόλιο». Παράλληλα, ισχυρίζονται πως κανένα μήνυμα δεν στάλθηκε στον εκδότη, ούτε κάποια ασυνεννοησία προέκυψε σε σχέση με την ενημέρωση των βουλευτών που απουσίασαν μαζικά.

Όταν επισημάναμε ότι για να μην ισχύει τίποτα από τα προαναφερθέντα τότε θα πρέπει να διευκρινιστεί τι ακριβώς συνέβη και οδηγήθηκε η επίσημη θέση του κόμματος στον κάλαθο των αχρήστων, ουδεμία απάντηση πήραμε.

Σε κάθε περίπτωση, αν δεν πρόκειται για «αντάρτικο», τότε σίγουρα πρόκειται για αλαλούμ που δεν θα αρέσει ιδιαίτερα στον εκδότη των «Παραπολιτικών» για χάρη του οποίου τρεις βουλευτές του ΚΙΝΑΛ (Λοβέρδος, Γιαννακοπούλου και Γκόκας) διαφοροποιήθηκαν από τη «γραμμή» του κόμματος.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter