Το ArGOODaki των Goody’s Burger House στηρίζει τα παιδιά του Πανελλήνιου Συλλόγου «ΦΡΟΝΤΙΔΑ»

Το ArGOODaki των Goody’s Burger House στηρίζει τα παιδιά του Πανελλήνιου Συλλόγου «ΦΡΟΝΤΙΔΑ»

Το ArGOODaki επιστρέφει για 19η φορά ώστε να μεταφέρει το δικό του μήνυμα αισιοδοξίας, απευθύνοντας πρόσκληση προς όλους ώστε να κάνουμε τη δική μας πράξη αγάπης και φροντίδας και αυτά τα Χριστούγεννα.

Το ArGOODaki στηρίζει τις προσπάθειες του Πανελλήνιου Συλλόγου «ΦΡΟΝΤΙΔΑ» για την συμπαράσταση, στήριξη και ανάπτυξη εκπαιδευτικών προγραμμάτων για άτομα που πάσχουν από εγκεφαλική παράλυση, νοητική υστέρηση και σύνδρομο Down, μέσω της προσφοράς του απαραίτητου διαγνωστικού και εκπαιδευτικού εξοπλισμού για το Κέντρο Φροντίδας στην Αθήνα, και για την ενίσχυση του έργου των συνεργατών του Συλλόγου σε όλη την Ελλάδα.

Επιλέγοντας ένα γεύμα ArGOODaki, μπορούμε να επιλέξουμε ταυτόχρονα το δώρο που μας αρέσει ανάμεσα στα φετινά συλλεκτικά αντικείμενα ArGOODaki: τον κλασικό και αγαπημένο ήρωα, μια κουβέρτα fleece, ένα σετ μπισκοτοδοχείων, backpacks σε 3 χρώματα, ένα χαλάκι παιδικού δωματίου ή ένα μαξιλαράκι για τον αυχένα.

Μέσω takeaway ή delivery στο 18365, στο www.goodysdelivery.gr ή μέσω του Goody’s app δίνεται η δυνατότητα σε όλους να παραγγείλουν το δικό τους ArGOODaki, και να γίνουν πρωταγωνιστές σε μια εκστρατεία γεμάτη αγάπη και φροντίδα για τα παιδιά που έχουν ανάγκη.

Δες το βίντεο της ενέργειας:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter