Το αρχαιοελληνικό λέιζερ, οι ρινοκέροντες και ο πρωτάνθρωπος

Το αρχαιοελληνικό λέιζερ, οι ρινοκέροντες και ο πρωτάνθρωπος

Η πρώην_x000D_
καθηγήτρια της σχολής του Αδωνη Γεωργιάδη Βασιλεία Στεργιοπούλου έγινε γνωστή_x000D_
για τις απόψεις της σχετικά με τον «Ελληνα τον λευκό, τον πρωτάνθρωπο, τον μόνο_x000D_
εκπρόσωπο της άριας φυλής», δίνοντας σαφές δείγμα για το περιεχόμενο όσων_x000D_
διδάσκονταν στην Ελληνική Αγωγή. 

Εκτός όμως από τη σχολή του αντιπροέδρου της ΝΔ, η κ. Στεργιοπούλου δίνει ομιλίες και στον εθνικιστικό «πολυχώρο» Ελλήνιον Επανελλήνισις που βρίσκεται στην οδό Σούτσου στο Κολωνάκι. Πρόκειται για ένα ημιυπόγειο και ο σκοπός είναι να ζυμωθούν νέα μέλη για την πολιτική κίνηση του τεταρτοαυγουστιανού Κώστα Πλεύρη με το όνομα ΕΜΕΙΣ (Ενωτικό Μέτωπο Ελληνικής Ιδεολογίας Συμπατριωτών), το οποίο θα κατέλθει στις εκλογές σε συνεργασία με τη Χρυσή Αυγή.

Παρακολουθήσαμε μια διάλεξη της θρησκειολόγου και μάθαμε για το αρχαιοελληνικό λέιζερ, τους ρινοκέροντες, τη Μέση Γη, όπως επίσης ότι κάποιοι –άγνωστο ποιοι– εμποδίζουν την ακαδημαϊκή έρευνα για θέματα ελληνικής προϊστορίας. Την πρώην καθηγήτρια του Αδωνη Γεωργιάδη προλόγισε ο Ησαΐας Κωνσταντινίδης, αρθρογράφος της «Ελεύθερης Ωρας», εκδότης, συγγραφέας –μεταξύ άλλων– του βιβλίου «Η γεωπολιτική της εθνικοσοσιαλιστικής Γερμανίας 1933-1945», βασιλόφρων και υποψήφιος ευρωβουλευτής στις ευρωεκλογές του 2014 με τον φορέα του Βύρωνα Πολύδωρα. Ο κ. Κωνσταντινίδης δεν άργησε να μας βάλει στο κλίμα, υποστηρίζοντας πως δεν τον φοβίζει ο όρος «ελληνική παγκοσμιοποίηση», δηλαδή –όπως εξήγησε– η παγκοσμιοποίηση που βασίζεται στα ιδανικά του ελληνισμού, καθώς προϊστορικά «δεν υπήρχαν άλλοι λαοί, αλλά οι Ελληνες ήταν εξαπλωμένοι σε όλο τον πλανήτη».

Παίρνοντας τον λόγο, η Β. Στεργιοπούλου διευκρίνισε τους λόγους για τους οποίους αποπέμφθηκε από την Ελληνική Αγωγή. «Απομακρύνθηκα από την Ελληνική Αγωγή όπου εργαζόμουν και δίδασκα εξαιτίας μιας συγκεκριμένης φράσεως που είχα πει σε ομιλία μου, την 1η Μαρτίου 2018, ημέρα Πέμπτη, και σε ένα σημείο ανέφερα ότι οι Ελληνες είναι οι εκπρόσωποι της άριας φυλής και πως ινδοευρωπαϊκή φυλή δεν υπάρχει. Εξαιτίας αυτού, επικεντρώθηκαν μόνο σε αυτά τα λόγια και ήταν τόσο σοβαρό που ζητήθηκε η απομάκρυνσή μου. Δεν ζητήθηκε, απλώς και ο κ. Γεωργιάδης ίσως για να προστατευτεί και για ευνόητους λόγους… Δεν έχω κάτι με τον άνθρωπο, ίσα ίσα ήσαν εξαιρετικοί απέναντί μου σε όλα. Σε όλα. Και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο απομακρύνθηκα» είπε η θρησκειολόγος δίχως να αναφέρει κάποια διαφωνία του κ. Γεωργιάδη με όσα η ίδια δίδασκε.

Και για να διαβεβαιώσει το ακροατήριο για τις άριες καταβολές του ελληνισμού συμπλήρωσε: «Αμα το πω –και να το πω και να ακουστεί και να βγει– ότι τα ιερά χώματα της Αττικής δημιουργήθηκαν πριν από 2 δισεκατομμύρια 652 εκατομμύρια χρόνια, αν με άκουγε κάποιος δημοσιογράφος θα μετέδιδε ότι “είπε το ψώνιο η Στεργιοπούλου ότι ο άνθρωπος έζησε την εποχή των δεινοσαύρων”. Αν ακουστεί αυτό που είπα, έχει να γίνει και δεύτερο πανηγύρι. Αλλά όμως έτσι είναι».

Ακολούθησε διαδικασία ερωτήσεων – απαντήσεων, με το κοινό να παίρνει τον λόγο για να παραθέσει απορίες αρχαιοπρεπούς ή προϊστορικού ενδιαφέροντος. Η πρώτη ερώτηση αφορούσε τη θάλασσα της Μεσογείου κι αν όντως κάποτε ήταν ξηρά. Τότε η συζήτηση οδηγήθηκε στον καινοζωικό αιώνα και στη Μέση Γη που εκτεινόταν από τις αδριατικές ακτές της Ιταλίας μέχρι την Ιωνία και τα βόρεια σύνορα της Αφρικής. «Υπήρχαν δύο υδάτινες δεξαμενές. Μία πάνω από τη Λιβύη και μία πάνω από την Ισπανία και διά τούτο πολλά ζώα από την Αφρική ερχόντουσαν σε μας, στη χώρα τη δική μας. Περίπου 11 με 12 εκατ. χρόνια που έχουμε τον πρωτάνθρωπο, τότε υπήρχαν ζώα που σήμερα έχουμε τους απογόνους τους» είπε, φέρνοντας ως παραδείγματα τους ελέφαντες, τους ιπποπόταμους και τους… ρινοκέροντες.

Εν συνεχεία ο Ησ. Κωνσταντινίδης τής απηύθυνε το ερώτημα εάν υπήρχε και τι γνωρίζει για την αλληλοδιαδοχή κατακλυσμού – πυρός, δηλαδή κατακλυσμού από νερό από τη μία και ολοκαυτώματος από την άλλη, και η Β. Στεργιοπούλου απάντησε ότι αυτό «υφίσταται, λέγεται». Συνεχίζοντας την απάντησή της η θρησκειολόγος παρέθεσε την «προσωποποίηση των φυσικών και γεωλογικών φαινομένων» μέσω των τριών Εκατόγχειρων αρχικά και μετέπειτα των 50 γιγάντων. «Και μάλιστα ένας από αυτούς τους 50 γίγαντες, ο Κλυτίος, εφονεύθη υπό του Ηφαίστου ή της Εκάτης διά δέσμης φωτεινών δαυλών. Κι αν αυτό δεν σημαίνει ακτινοβολία, λέιζερ, πείτε το…» επισήμανε.

«Γιατί δεν υπάρχουν παραπάνω ερευνητές που να αναφέρονται στην αρχαία τεχνολογία με βάση το γεγονός ότι το διάστημα δεν μπορεί να είναι άδειο;» ρώτησε κάποιος από το ακροατήριο, με την κ. Στεργιοπούλου να είναι κατηγορηματική: «Μα δεν τους επιτρέπεται να κάνουν τέτοια έρευνα. Εμένα π.χ. με έχουν καταλάβει από τι πνεύμα διακατέχομαι και εγώ πρέπει να σταματήσω να τα λέω αυτά…» απάντησε, προκαλώντας μας την εξής απορία: «Ποιος σας το απαγορεύει;». Με μια μικρή καθυστέρηση δευτερολέπτων η θρησκειολόγος αρκέστηκε να απαντήσει: «Οι γνωστοί…». Δεσμεύτηκε δε να μας δώσει μετά το πέρας της ομιλίας της περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά για λόγους ψυχικής και εγκεφαλικής υγείας δεν τις ζητήσαμε!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter