Το Associated Press αδειάζει την κυβέρνηση Μητσοτάκη για το Ελληνικό

Το Associated Press αδειάζει την κυβέρνηση Μητσοτάκη για το Ελληνικό

Ούτε στο εξωτερικό δεν πάει καλά πλέον η κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Καθώς όλες οι προεκλογικές υποσχέσεις των «άριστων» του πρωθυπουργού καταρρέουν η μια μετά την άλλη, με την οικονομία να βυθίζεται στην ύφεση, τα διεθνή πρακτορεία συνειδητοποιούν όχι μόνο τα ψέματα πάνω στα οποία στηρίχτηκε η Νέα δημοκρατία για να κερδίσει τις εκλογές του Ιουλίου του 2019 αλλά και τα ψέματα με τα οποία συνεχίζει να πολιτεύεται.

Τα έργα στο παλιό αεροδρόμιο του Ελληνικού είχαν προβληθεί στο μέγιστο κατά την προεκλογική εκστρατεία από τη Νέα Δημοκρατία με τον Αδωνη Γεωργιάδη, υπουργό Ανάπτυξης στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, να υποστηρίζει ότι μπουν οι μπουλντόζες στον πρώτο μήνα μετά τις εκλογές.

Οι δηλώσεις αυτές αλλά και του ίδιου του πρωθυπουργού όπως και αυτές που έκαναν στις 3 Ιουλίου κατά την πρώτη ημέρα της κατεδάφισης κάποιων παλαιών κτιρίων με χρήματα του κράτους και όχι των επενδυτών είχαν προβληθεί από τα διεθνή μέσα ως το ξεκίνημα της επένδυσης.

Χθες όμως το Associated Press διόρθωσε εκείνο το δημοσίευμά του αδειάζοντας την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Κατέστησε σαφές ότι «το έργο που ξεκίνησε ήταν ένα προκαταρκτικό έργο κατεδάφισης κάποιων παλαιών κτιρίων».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter