Το αυτόνομο ΚΙΝΑΛ και η ψήφος ανοχής

Το αυτόνομο ΚΙΝΑΛ και η ψήφος ανοχής

«Δεν είναι λύση η επιστροφή της δεξιάς», δήλωσε εμφατικά η Φώφη Γεννηματά στην Θεσσαλονίκη!

Στην ομιλία της, που προβλήθηκε ζωντανά στη θέση διακαναλικής συνέντευξης που δικαιούται ως αρχηγός κόμματος, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής επανέλαβε για μία ακόμη φορά ότι η ΝΔ είναι η παράταξη «που ευθύνεται, με την καταστροφική πολιτική της, την περίοδο 2004-2009, για την κρίση και τα μνημόνια που μας βασανίζουν ακόμη».

Γι’ αυτό και πρέπει να καταλάβουμε όλοι, όπως είπε, ότι «με αχαλίνωτη δεξιά» – εν ολίγοις, με αυτοδύναμη ΝΔ – «που θα σαρώσει κατακτήσεις και με ισχυρό αντιπολιτευτικό πόλο τον ανεύθυνο ΣΥΡΙΖΑ, με τον Ρουβίκωνα παρά πόδας, η χώρα μπαίνει σε περιπέτειες, η χώρα θα καεί»! Μοναδική εγγύηση, λοιπόν, αποτελεί ένα ισχυρό Κίνημα Αλλαγής!

Κατά συνέπεια, έχουμε και λέμε: ούτε η δεξιά να επιστρέψει, ούτε, κυρίως, να είναι… αχαλίνωτη – άρα, αυτοδύναμη! Ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι ισχυρός αντιπολιτευτικός πόλος, αλλά ούτε και το ΚΙΝΑΛ ενδιαφέρεται για καρέκλες και υπουργεία! Γιατί το ΚΙΝΑΛ επιμένει σε «αυτόνομη πορεία, ανεξάρτητη γραμμή, κανέναν συμβιβασμό».

Ταυτόχρονα, όμως, το ΚΙΝΑΛ αποτελεί «τη μόνη δύναμη ομαλότητας και πολιτικής σταθερότητας στη χώρα», γι’ αυτό και ως «υπεύθυνη αντιπολίτευση» (σ.σ. μην κοιτάτε που, μέχρι λίγες εβδομάδες πριν, ήθελε την τρίτη διερευνητική εντολή), θα αποτρέψει κάθε κίνδυνο αποσταθεροποίησης, «κάθε απόπειρα που θα βλάψει την πολιτική ομαλότητα και θα θέσει σε κίνδυνο εθνικά και δημοκρατικά κεκτημένα».

Και πρωτίστως, θα αποτρέψει ενδεχόμενο εκλογών με απλή αναλογική! Το λέει και το διατυμπανίζει! Με ψήφο ανοχής σε μία μη αυτοδύναμη κυβέρνηση της ΝΔ, όπως ξεκάθαρα πια το λένε κορυφαία στελέχη του κόμματος, τα οποία, εννοείται, δεν ενδιαφέρονται για καρέκλες και υπουργεία – μη λέμε τα ίδια! Απλά είναι το μόνο κόμμα που, την εθνική συνεννόηση, «την πιστεύει και την εννοεί»! Πάντως, προς το παρόν, όλα δείχνουν ότι πάνω απ’ όλα πιστεύει στην αυτοδυναμία της ΝΔ, έως και την εύχεται… 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter